2777
2789
عنوان

با دوست پسرم کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست
مگه باهم زندگی میکنین که تنهات بزاره؟خب دوست پسرته ها شوهرت نیس که با مامانش بره مسافرت چی میشه مگه؟

چند روز بیشتر پیش هم نیستیم نمیخوام بره 

شوهرم باشه شرایطمون راحت تر میشه الان خودش میدونه چقد دوری سختمه

دقیقا همینکارو میکنم دیگه هم نه پیام میدم نه پیگیر میشم نه چیزی اگه بخواد خودش میاد دنبالم نخواستم ف ...

اتفاقا اومد دنبالتم نرو چون ب خاطر حوصلش سر رفته اومده نه خاستنت تکثر ادمایی که میان سر راهممن ما رو دوس ندارن یرواقعیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه درسته بنظرت من کلی اذیت شدم تا دم حذف شدن از کلاسم رفتم به خاطر غیبتم ولی همه این بدبختی ها و اس ...

درکت میکنم ، حق با شماست

بیشتر از چیزی ک لایقش بوده بهش بها دادی و براش ارزش قائل شدی

تو صدتو گذاشتی و اون هیچ

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

وای الان خوندم یعنی تو به خاطرش از یه شهر دیگه اومدی شهر اینا بعد این داره میره مسافرت؟

الان جایی داری بمونی؟

وای خدایا واقعا این ادمو بعد این ماجرا نبخشیا حداقل اسون نبخش اصلا هیچ جای توجیهی نداره واقعا اونم بعد چند ماه

دقیقا همینکارو میکنم دیگه هم نه پیام میدم نه پیگیر میشم نه چیزی اگه بخواد خودش میاد دنبالم نخواستم ف ...

روان شناسی مردها اینه خیلی دنبالشون باشی ازت دور میشن 

دقیقا پسرخواهرمن قصدازدواج با خانمی راداشت که ازهم دانظگاهی هاش بود وباهم درارتباط بودن 

تا کمی پسرخواهرم موقع تولدش فاصله گرفت تا بتونه سوپرایزش کنه دخترخانم قهرراشروع کرد هرچه این اصراربیا ببینمت کادوتو بدم نیومد وهرروز بدتراز دیروز 

تهشم دلیت اکانت کرد 

خودش رفت خودش برگشت اما دیگه پسرخواهرم اونو برای ازدواج نمیخواد

انگشترنقره ای هم که برای تولدش خریده بود را دادبه خواهرش برای قبولیش تودانشگاه😅

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶