2777
2789
عنوان

شوهر دختر خالم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 22930 بازدید | 193 پست
خب چرا نخواد، قرون ب قرون نفقه و مهریه و هر کوفت و زهرماری بود گرفته ، شوهرم کارمنده اگ‌نده حقوقشو م ...

چجوری آشنا شدی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

الهی عزیزمممم، منم ۶ ماه باهاش حرف زدم، با خانوادش چندباری اومدن حرف زدیم، بعدش دیگ ب توافق رسیدیم

خیلی برات خوشحالم🩷

ما نزدیک نیستیم خیلی دوریم از هم

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشیتو جار نزنچشت میزنن🫂

😂😂😘😘 ن والا، ایشون پرسیدن گفتم، وگرن مشکلات منم کم نیست ،الان من دارم ۴ تا بچه نگه میدارم، البته چهارمی رو خامله ام ساختمان ساخته شوهرم کلی بدهی و قسط، همم سکه میدیم ب اون عفریته

اما شوهرم خوبه ک میتونم تحمل منم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
نیاز ب صحبت اساسی باهاش داری..سنگا رو وا بکن.یه عمر زندگیه

جای من بودی چیکار میکردی 

قبل فهمیدن این موضوع سر بی محلی هزاران بار خودم خونوادم خونوادش حتی پدرش باهاش صحبت کرده بود و فقط یک مدت کوتاه خوب میشد 

ظاهراً خوبه ولی باطنا انگار یک چی سر جایش نیست 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

😂😂😘😘 ن والا، ایشون پرسیدن گفتم، وگرن مشکلات منم کم نیست ،الان من دارم ۴ تا بچه نگه میدارم، البته ...

همین ک خوش رفتاره جبران سختیاس.درپناه خدا باشین

چجوری آشنا شدی

جاری الانم رفته بوده آرایشگاه دوستم، مشتری بوده گفته واسه بردار شوهرم زن میخواییم بچش هم دختر باشه، چون بچه این دختره، دوستمم بهم زنگ زد گفت معرفی کنم بچه داره، گفتم منم بچه دارم عب نداره. خلاصه از اونجا شرو شد

جای من بودی چیکار میکردی قبل فهمیدن این موضوع سر بی محلی هزاران بار خودم خونوادم خونوادش حتی پدرش با ...

میفهمم

من باشم چون تو این موارد کم تحملم ب روش میوردم ک دیدم همه چیو..

خب چرا کثیف؟حقشهنوش جونش

من ک قرون ب قرونش رو‌نفرین میکنم، چون ج ند ه و کثیف بود ب شوهرم خیانت کرده بود، بچه رو نگه نمیداره، مرگ هم حقه، بره بگیره