2777
2789
عنوان

شوهر دختر خالم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 22932 بازدید | 193 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجهم.سنتی بود ازدواجتون یا دوست بودین؟

خونواده به شدت خوبی داره و خیلی دوسم دارن خیلی هم تلاش کردن که این به من وابسته بشه اما نشده 

خودش خوش اخلاقه مهربونه اما خیانتش انگاری واقعا هست و قبول هم نمیکنه 

پول هم فرسادع

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

آره. ۴ سال بعد فوت اون مرحوم

خدا رحمتش کنه.خوشبخت باشی .

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

منم متولد ۷۵ ام. دارم میشم ۳۰. من ۴ سال بعد فوت شوهرم ازدواج کردم. بچه دومم رو از شوهر دومم حامله ام ...

ای جان.من۷۴هستم

تو اشنایی هستیم تا ببینم خدا چی میخواد

الهی بسلامت تودلیتو بغل کنی😍

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

چرا جدا شدن اونا؟جواب شوهرت چیه برا جداییش؟

هیچی نمیگه و ن گفت. من از دور و بر شنیدم فقط سر خوشگذرونی و اینا بوده

بعد یکسال منم داشتم لبتاب شوهرم رو نگاه میکردم، دیدم اسکیرن شات هایی نگه داشته از زنش

دیدم زنه نوشته کلید هارو بیار میخوام برم خونه ام

نگو بخاطر نفقه

و شوهرمم نوشته بود نه نمیشه نمیتونم ببخشمت تو ب من خیانت کردی، من هیچی کم نذاشته بودم واسه تو زندگیمون دخترمون، ولی خیانت رو نمیتونم ببخشم و برگردی 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
ای جان.من۷۴هستمتو اشنایی هستیم تا ببینم خدا چی میخوادالهی بسلامت تودلیتو بغل کنی😍

الهی عزیزمممم، منم ۶ ماه باهاش حرف زدم، با خانوادش چندباری اومدن حرف زدیم، بعدش دیگ ب توافق رسیدیم

هیچی نمیگه و ن گفت. من از دور و بر شنیدم فقط سر خوشگذرونی و اینا بودهبعد یکسال منم داشتم لبتاب شوهرم ...

پارتنر منم این مسئله رو تجربه کرده و واقعا روزای جهنمی ایو گذرونده.خداروشکر ک حالش بهتره هم همسرشما هم ایشون

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

نفقه چرا؟

خب چرا نخواد، قرون ب قرون نفقه و مهریه و هر کوفت و زهرماری بود گرفته ، شوهرم کارمنده اگ‌نده حقوقشو میبندن، مجبوره بده، شوهرش هم کثیفتر از خودش، میرن اداره شوهرم سکه میخوان