2777
2789
نصرالله رادش فکر کنم هنوز کسی بهش پا نداده ازدواج کنهکاش بفهمه کراش یکی بوده حداقل😂😂🤣🤣🤣

چرا بابا .یبار جدا شده الان زن داره 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه همین الان سرچ زدم‌زیر آسمان شهر دلم‌خواست دوباره ببینم‌بهروز خالی بند خیلی نمک بود

خب ساعت ۷ پخش میشه دیگه از آی فیلم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

عه اخی بگردمش میبینم‌شبیه معتادا شده نگو شکست عشقی خورده بچم

فکر کنم جنوبیه قیافه ش اون جوریه .

سرچ کنی عکس هاش هست 

همه بچزای سریال خط قرمز🤣

کامران کراش من بود اما حیف دوج.نسه در اومد🤣🤣🤣رامین و امیر هم دوست داشتم سکانسهایی که کامران نبود اونارو دید میزدم و جالبه۵سالم بود بیش فعال واقعی خودم بودم😄

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
کامران کراش من بود اما حیف دوج.نسه در اومد🤣🤣🤣رامین و امیر هم دوست داشتم سکانسهایی که کامران نبود ...

دهنت سرویس ولی دوج.ن سه نیستشا،حالا من پنج سالم بود عاشق کی بودم؟برادر شوهر الیکا رزاقی اسمش چیه امید زندگانی😂 با اون پسره تو یه سریالی بودش ماشین تو خونشون بود اون

دهنت سرویس ولی دوج.ن سه نیستشا،حالا من پنج سالم بود عاشق کی بودم؟برادر شوهر الیکا رزاقی اسمش چیه امی ...

عکس ازش دیدم آرایش کرده بود یه حالت زنانه لباس پوشیده بود شکست بدی خوردم.چه کراشایی داشتیم😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰