گشته بودن هر چی پسر خوشگله جمع کرده بودن که با دل و دین ما بازی کنن لعنتیا.حالا ما سنمون کم بود نمیفهمیدیم بیچاره دخترای نوجوون چه حالی بودن😅😅😅😅
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
تو سن بحرانی بودی چقدر هر قسمت خودتو تو لباس عروس کنار یکیشون تصور کردی؟🤣
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اونقدر تباه نبودم🤣🤦🏽♀️ولی رامین بیشتر خوشم میومد ازش
کراشت تو فیلم مسافری از هند هم بود چه کیفی کردی😅همون لامصبا رو چرا پخش نمیکنن بجا یوسف ومختار وجومونگ😅
کراشت تو فیلم مسافری از هند هم بود چه کیفی کردی😅همون لامصبا رو چرا پخش نمیکنن بجا یوسف ومختار وجومو ...
سه چهار سال پیش پخش کرد، اره مسافری از هند حالا از حمید گودرزی خوشم میومد چقدر خوشگل بود اونجااا😂 مخصوصا وقتی به پروانه پیشنهاد داد حساش وای چقدر با احساس بود
سه چهار سال پیش پخش کرد، اره مسافری از هند حالا از حمید گودرزی خوشم میومد چقدر خوشگل بود اونجااا😂 م ...
آخ من ندیدم🫠حمید گودرزی رو من تو پنجمین خورشید عاشقش شدم چقدرم قسمت اخر گریه کردم براش😅