2777
2789
عنوان

قرآن درمانی رو شروع کردم و به دعاهاتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 75 پست
تپش قلبم حال بدی که چند وقت یبار میاد سراغم مال چیه؟

عزیزم بالاتر گفتم سوال حس ششم نپرسید

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

نمی دونم تو یکی از تاپیکظا داستان زندگیم هست عنوانش داستان زندگی

انشالله ک اون نباشه همین چون یکم سخته تجربش دارم لامصب هربار رید بهم😒۲ سال درگیرش بودم تا ول کنم شد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرآن درمانی ینی چی

یعنی یک سری روش های قرآنی برای درمان امراضی که علت ماورایی دارند

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

انشالله ک اون نباشه همین چون یکم سخته تجربش دارم لامصب هربار رید بهم😒۲ سال درگیرش بودم تا ول کنم شد

بدتر از اونه 

با جن؟ چقد بد /چرا اینطوری شدم نمیدانم هعیمنم ی دوره ای درگیر بودم. ببین بنظرم احتمالا برات دعا نوشت ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله 

دعام کنید شما سنت کمه 

میشه بگی علائمی ک داری چیه؟ مثلا چیزی میبینی یا درد خاصی داری؟ هرچیزی ک هست

چیزاب خوبی نیست عزیزم 

شما هم کم سنی و هیجانت زیاده میترسم اثر بزاره روت

انشالله شفا پیدا کنی عزیزم اتفاقا الان منم همین تاپیکو الان زدم لطبا واسه شفای مریضی منم دعا کنید

ان شاءالله عزیزم لباس عافیت بپوشی 🌷

اسی خوب نشدی؟ همونی که دو قلو پسر داشتی؟

سلام عزیزم آره همونم

عقرب میگن نشانه دشمنه

دشمن ازین بدتر ندارم 

تو خواب دیدم مامان بزرگمو نیش زد 

از وقتی درگیرش شدم مامان بزرگم مریض شد و فوت کرد

اگه دوس داری بگو بیماریت چیع

عزیزم داخل تاپیکام داستان زندگیم هست ولی اگه حساسی نبین

یه چیز دیگه ایت الکرسی اعتقاد داری وضو بگیر بعد شمع سفید بیار ۳ بار ایت الکرسی فوت کت ب شمع شفید ب ن ...

.معلومه کلاس میری

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

امن یجیب مضطراذا دعاه ویکشف سو

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خوب نگا کن عقرب نشونه دشمنی ک پنهان و ازبین نمیبره هرچی لهش میکنی پس این ممکن اشنا باشه اطرافیاح ک ب ...

نمیگم به خاطر بیماریم نه جایی میرم نه کاری میکنم حتی خطم رو عوض کردم 

ولی دشمنم همینی هست که افتاده به جونم ،آدم نیست