2777
2789

دوستان من یه مشکلی دارم و بیماری دارم که علت پزشکی نداره 

قرآن درمانی  و رقیه چند روز شروع کردم و خیلی دارم اذیت میشم و خیلی دردهام شدید شده و جون از تنم انگار درآوردن

به دعاهاتون نیاز دارم خواهش میکنم 

خدارو بزنید و برام ازش طلب کمک کنید 🙏🏼

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

میشه نفری شده حتی یه نقطه کامنت بزارید تا پستم بالا بیاد افراد بیشتری برام دعا کنن

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

ادامه بده اگه چشم زخم باشه از بین میره

اگه طلسم باشه ازبین میره

اب قرانم بخور وضو بگیر سوره تکویر ۳ بار بخون هربار خوندی فوت کن اب. اون اب بخور شب ب شب قبل خواب میگن اگه تو خواب خون ببینی یعنی باطل شده

ایه ۳۳ الرحمن ۷۰ بار بخون ب اب اب بخور این خیلی قوی ممکن اوایل به حدی برسه ک انگار داری از درون منفجر میشی اما به مرور ادامه دادن بدنت پاک میکنه

سوره مریم صوتی گوش کن

سوره جن غروب ب غروب بخون

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو صدا بزنید نعوذ بالله اشتباه شد

ان شاء الله خوب میشی، چون خداوند خودش در قرآن فرموده من قرآنی فرستادم که مایه شفا و رحمت هست برای مومنان، 

برای درمان همه بیماریها غیر از مرگ : دستور جبرییل به پیامبر (ص) خوندن سوره حشر و هنگام خوندن سه آیه آخر دست روی سر بگذارید چون اسم اعظم خداوند توش هست.

موقع اسفند دود کردن ۴ قل بخون فوت کن ب اسپند بعد دود کن دعا کن چشم زخم طلسمی ک باعث شده این حال وضع باشه ازبین بره ۴ شنبه ها دود کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ادامه بده اگه چشم زخم باشه از بین میرهاگه طلسم باشه ازبین میرهاب قرانم بخور وضو بگیر سوره تکویر ۳ با ...

دارم انجام میدم

دارم انجام میدم

حتما ایه ۳۳ الرحمن انجام بده فقط نترس ادامه بده یکم سخته اما اب رو اتیش طوری که اگه کسی چشم حسد بهت بورزه برمیگردع ب خودش بااین ایه ۳۳ الرحمن

موقع اسفند دود کردن ۴ قل بخون فوت کن ب اسپند بعد دود کن دعا کن چشم زخم طلسمی ک باعث شده این حال وضع ...

موقع اذان مغرب دود میکنم با کندر

حتما ایه ۳۳ الرحمن انجام بده فقط نترس ادامه بده یکم سخته اما اب رو اتیش طوری که اگه کسی چشم حسد بهت ...

خوندم همه آیات و ۷۰ بار هم این آیه رو دارم استفاده میکنم برای خوردن و وضو 

موقع اذان مغرب دود میکنم با کندر

افرین خوبه بعد شبا اگه خواب دیدی گفتم خون باطلی 

یا یکی مثل خودت میبینی توخواب ک پیروز شدی بر طلسم چشم زخم یاهر پیروزی

یا یکی میبینی ک داره صحبت از تو میکنه ک باطل شده 

این ۳ حالت باطلی 

خوندم همه آیات و ۷۰ بار هم این آیه رو دارم استفاده میکنم برای خوردن و وضو

یه چیز دیگه ایت الکرسی اعتقاد داری وضو بگیر بعد شمع سفید بیار ۳ بار ایت الکرسی فوت کت ب شمع شفید ب نیت انرژی مثبت حوب  بعد شمع باکبریت روشن کن بزار خاموش بشه

افرین خوبه بعد شبا اگه خواب دیدی گفتم خون باطلی یا یکی مثل خودت میبینی توخواب ک پیروز شدی بر طلسم چش ...

خواب زیاد مبینم که نشون از مشکلی هست که دارم 

عقربی هست که میزنم لهش میکنم و نمیمیره یا چیزای دیگه 

اینجا نمیگم چون بعضی ها حساسن