2777
2789
عنوان

قرآن درمانی رو شروع کردم و به دعاهاتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب زیاد مبینم که نشون از مشکلی هست که دارم عقربی هست که میزنم لهش میکنم و نمیمیره یا چیزای دیگه ای ...

خوب نگا کن عقرب نشونه دشمنی ک پنهان و ازبین نمیبره هرچی لهش میکنی پس این ممکن اشنا باشه اطرافیاح ک بهت حسادت داره پس سعی کن در طول روز مراقب اطرافیات باشی هیچی بهشون نگی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
یه چیز دیگه ایت الکرسی اعتقاد داری وضو بگیر بعد شمع سفید بیار ۳ بار ایت الکرسی فوت کت ب شمع شفید ب ن ...

نه فعلا میخوام روی قرآن و رقیه و آب قرآنی و سوره بقره تمرکز کنم 

حالم خوب نیست خیلی داره بهم فشار میاد میخوام به مرور جدا بشه تا بتونم سر پا بمونم 

اختیار از دستم بره بقیه من و میبرن پیش ملا و دعا نویس 

میخوام رو پای خودم باشم تا بتونم با قرآن خودم و درمان کنم 

برام دعا کنید

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

ادامه بده اگه چشم زخم باشه از بین میرهاگه طلسم باشه ازبین میرهاب قرانم بخور وضو بگیر سوره تکویر ۳ با ...

تورو خدا اینارو از کجا میدونی 😢 

رزق روزی همسرم بستن چند باری اینو فا ل قهوه و طالع بین گفتن همسرم خیلی تلاش میکنه ولی پول راه خودشو میگیره میره میشه بهم بگی چیکار کنم ؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...