2777
2789

بعد چهار ماه که گذشته از خیانتش امشب یهو فیلم می‌دیدیم بهم گف باشع گلم شوهر من اصلااا کلمه گلم به زبون نمیاره هیچوقت نه من نه اون این کلمه هیچوقت تیکه کلاممون نبوده. اون دختره که باهاش بود تو پیاماشون دیده بودم نوشته بود باشع گلم) با این کلمه گلم که به من گف یاد خیانتش افتادمو عجیب حالم بهم ریخت خودشم متوحه شد هی نازم میکرد ولی ولی ولییی دل من خونه خدااااا😭😭😭 نخواستم جلوش گریه کنم بزور نگه داشتم خودمو ولی الان ک خوابش برد دارم خون گریه میکنم خدایااا مگه من چم بود اندامم خوشگلیم همه چیم خوبه تو زندگیم یه کد بانو بودم چرا فکر منو نکرد رف باهاش چت کرد اون حرفارو زدن خدایا اگه قرار به خیانت بود کاش منی که دختر پاکی بودمو باهاش اشنا نمی‌شدم چجوری دلت اومد اخه اون شب من داشتم خفه میشدم از دلتنگیت تو داشتی با اون چت میکردی میگن مستیو راستی اره بهونته میگی عرق خوردم حالیم نشده ولی مگه نمیگن مستیو راستی پس وقتی ادعات میشه که عاشق منی باید یاد من که زنتم میوفتادی نه دوس دختر قبلیت که یه ج ن دس 😭😭اخ قلبم داره میترکه خداا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بمیرم برات 💔آدم این چیزا ر‌و میشنوه از ازدواج میترسه

همه مثل همن کسی از شوهر من عاشق تر نبود به دید خودمو بقیه بهترین بود و منم تعریف نمیکنم ولی هیچی کم ندارم واقعا بد توسریی خوردم بد کرد باهام😭😭

همه مثل همن کسی از شوهر من عاشق تر نبود به دید خودمو بقیه بهترین بود و منم تعریف نمیکنم ولی هیچی کم ...

خیلی ناراحت شدم واقعا . 

خدا برات بسازه

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

الهی بمیرم من برا قلبت💗میتونم درکت کنم😭یه دفعه داری باهاش حرف میزنی همه چی خوبه و خوشه که یادت میا ...

یه دفعه وسط یه دلخوشی داری قهقهه میزنی که یهو خنده رو لبات خشک میشه همه چیز عین فیلم از جلو چشمت ...هییی💔💔💔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

یه دفعه وسط یه دلخوشی داری قهقهه میزنی که یهو خنده رو لبات خشک میشه همه چیز عین فیلم از جلو چشمت ... ...

دقیقا😔💔

لعنت بع مردایی که خیانت میکنن 

من مطمئنم کارماشو پس میدن

تو روحِ جدا از تن منی...💗💍