2777
2789
عنوان

امشب دوباره یاده خیانتش افتادمو داره مثل خوره همه وجودمو میخوره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 45 پست
اره قبول دارم همه حرفاتو ولی این درد که شوهر من کسی که خالصانه عاشقش بودم و ادعای عاشقی میکرد تونست ...

درست میگی انسان جایز والخطاس مخصوصا مردا هول ایران😐

تو که ایقدر فروتن بودی و باهاش موندی سعی کن کنار بیای برو دکتر حتما وگرنه نابود میشی 

اگه خدایی نکرده جای تو بودم دیوونه میشوم درد تو درک نکردم اما می فهمم برای ارامش خودت باید ول کنی 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
من الان خوده تهرانم منطقه ۱۲ 😢

بله متوجه شدم از کدوم شهر اومدی 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خیلی تلاش میکنم انشاالله بتونم از این به بعد قویتر باشم😭😔

اسی خودتم برو سر کار من بچه کوچیک دارم وگرنه میرفتم سرم گرم بشه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اون شب از دلتنگیش خوابم نمیبرد اولین بار بود از هم جدا بودم چن روز قرار بود دور باشیم. اخر شب یهو پر ...

خیلی درد سختیه واقعا نمیدونم چی بگم که یکم از دردت کم بشه فقط برات دعا میکنم آرامش داشته باشی و حالت خوب بشه😔😔

🌱انقدر درگیر آینده شدی یادت رفته وسط همونجایی هستی که آرزوشو داشتی.