2777
2789
عنوان

امشب دوباره یاده خیانتش افتادمو داره مثل خوره همه وجودمو میخوره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 45 پست

وقتی بخشیدیش و فرصت مجدد دادی پس سعی فراموس کنی

بخشش یعنی اینگه فکر نکنی به اون ماجرا

میدونم کار بدی کرده خیلیییی

اما تو به هر دلیلی بوده باهاش موندی پس نباید فکر کنی

درسته تو خوشکل و همه چی تموم بودی اما

اون دخترم از اون دم دستی هاست که هرکی رد میشه یه ناخونکی بهش میزنه پس فکر نکن اون از تو بهتر بوده 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
چطوری متوجه شدی🥺😔

اون شب از دلتنگیش خوابم نمیبرد اولین بار بود از هم جدا بودم چن روز قرار بود دور باشیم. اخر شب یهو پریدم رفتم پیامش بدم دلم خیلی تنگشه شارژ نداشتم رفتم روبیکا پیاممو نوشتم نگا کردم دیدم انلاینه ساعت ۴ صبح گفتم حتما اونم بمن فکر میکنه پیاممو ارسال نکردم دیدم اونم چیزی ننوشت. ایرانسل منشو داشتم رفتم چک کردم ببینم با کیا در تماس بوده شب قبل شماره هارو یکی یکی ذخیرع کردم یکی از شماره هارو پروفشو دیدم انگار اب یخ ریختن سرم و دیدم تا نیمه شب باهم چت میکردن( من همیشه حس شیشمم تو زندگیمون خیلی قوی بوده😔)

داستانمو تاپیک قبلم نوشتم کامل😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خیانت اصلاااااا به خوشگل بودن و نبودن طرف نیست اکثر کسایی که خیانت میکنن میبینی اونی که بهش خیانت شده خیلی سرتره، مهم ذاته آدمه وجدان که بعضی ها فاقد اینان 

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

وقتی بخشیدیش و فرصت مجدد دادی پس سعی فراموس کنیبخشش یعنی اینگه فکر نکنی به اون ماجرامیدونم کار بدی ک ...

اره قبول دارم همه حرفاتو ولی این درد که شوهر من کسی که خالصانه عاشقش بودم و ادعای عاشقی میکرد تونست به کسی پیام بده و اون حرفارو بزنه قلبمو خون میکنه درد من اون دختره ج نده نیس درد من شوهرمه😭

عزیزم خیلییییی سخته خدا صبر و ارامش بهت بده عزیزمامیدوارم واسه هیچکسی اتفاق نیفته خیلی بده

از اون شب که این اتفاق افتاد انگار یه عزیزو از دست دادم دائم غم دارم دائم دلم خونه میشینم از ته دلم خون گریه میکنم چهار ماه گذشتو داغ من سرد نشد🥀

چهار ماه گذشته ولی داغش سرد نمیشه دارم دق میکنم من اول زندگیمه اخه چرا مگه من چم بود 🥺😭

من ۳ساله که نتونستم کنار بیام امیدوارم شما کنار بیای 💔💔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

چهار ماه گذشته ولی داغش سرد نمیشه دارم دق میکنم من اول زندگیمه اخه چرا مگه من چم بود 🥺😭

اسی تاپیکاتو خوندم اگه دوست داشتی بگو از کدوم شهر اومدی تهران من اطراف تهرانم کاش اینوری خونه رهن میکردی 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂