2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست
ول کن خواهر اینا ی مشت نوجوونن که سر هورمونا عاشق کره ای هان .چند سال دیگه ب این روزاشون میخندن .من ...

من نوجوون نیستم  ۲۳ سالمه. حتی از خودم بزرگتر هم دیدم که طرفدارشونه البته من طرفدارشون نیستم فقط تنها قیافه هایی که میپسندم قیافه ی اوناست اگر از بازیگرای ترک یا آمریکایی خوشم میومد اون مشکلی نداشت؟ 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم جوگیری خب

چرا مزخرف میگی نه تو خوبی اصلا من نمی‌دونم این عکس واقعی هست یا نه اگه هم باشه خب که چی چیکار کنم الان ؟؟؟ انگار مثلا تو ایران همه بدون میکاپ خوشگل هستند همین بلاگرا اینستا بدون میکاپ ندیدی اصلا نمی شناسی طرف رو 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

کره بشدت رو بو حساس هستند کلا روزی چند بار حمام میرن اگه بو خوبی نداشته باشی اصلا باهات معاشرت هم نم ...

اونا بو میدن باهاشون از نزدیک ارتباط داشتم شما یچیزی شنیدید بعدشم من نظرمو به استارتر گفتم طبق متن تاپیکش  امضامو بخون 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اونا بو میدن باهاشون از نزدیک ارتباط داشتم شما یچیزی شنیدید بعدشم من نظرمو به استارتر گفتم طبق متن ت ...

باشه شما حرف بعدیت  هم درسته به سلامت 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

😂😂😂چرا اصرار داری همه باید دوست داشته باشن؟؟؟ سلیقه ایه کاملا سلیقه منم اصلاا نیستن مخصوصا پسر ها ...

من اصراری نکردم اگرم چندتااز بازیگراشون رو معرفی کردم بخاطر این بود فکر میکردم کسی بازیگرای الانشون رو نمیشناسه تصورشون همون جومونگ و تسو عه واسه بیست سال پیشه 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

از قیافه عاشون متنفرم از نظر من جذاب به کسی میگن که برنزه و گندمی با صورت زاویه دار باشه و حتی چروک های کم و ولی طبیعی داشته باشه مثل مدلینگ های اروپایی آمریکایی چهره های شرقی مثل چهره های ایرانی 

بنظرم نقص خودش یه نوع زیبایی هست چهره ای که کلا بدون نقص هست اصلا جذاب نیست انگار انیمه و کارتونه

در ضمن خیلی هم لاغر هستن من کلا آدم های توپر و قد بلند و ورزشکاری رو میپسندم تا لاغر استخونی

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

باشه شما حرف بعدیت هم درسته به سلامت

دقیقا همینطوره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بنظرم من باید این جمله رو بشما بگم، که فقط یچیزی از اینترنت دیدی و قضاوت میکنی! کره ای ها تنوع غذایی ...

کره غذاش دقیقا از کجا اومده ؟ کیمچی که برای چین باستانی بوده زدن به اسمشون بقیه هم برای کشورهای دیگس ! کره اصلا مگه وجود داشته قدیم؟ خخخ بیخیال میگم خب برو تو همون موزیک ویدیو و سریالای رو ببین خوش باش فک کن سئول هم همینه خخخ

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

البته با کلی عمل زیبایی

جالبه بدونی تو کشورای شرق آسیا معیارهای زیبایی شبیه ما نیست، مثلا اینا هر کی بینی بزرگ داشته باشه براشون جذابه!!! یا تو ژاپن دندان های خرگوشی خودش اندازه چال گونه با ارزشه. پس همه چی به عمل زیبایی محدود نمیشه. بیشتربن عملای زیبایی مربوط به پلک چشمه، که بزرگی کره چشمشون رو نمایش نمیده 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اونا بو میدن باهاشون از نزدیک ارتباط داشتم شما یچیزی شنیدید بعدشم من نظرمو به استارتر گفتم طبق متن ت ...

نه اصلا بو نمیدن من چندتا بلاگر که اونجا زندگی میکنن رو میشناسم ازشون پرسیده بودن آیا اینجوریه همشون گفتن که نه  و تنها بو نمیدن بلکه خیلی هم رو تمیزی و حموم حساسن کره ایها تقرییا هروز دوش میگیرن چینی هاهم همینطور اسمشون بد در رفته وگرنه تمیزن چرا باید بو بدن 

چرا مزخرف میگی نه تو خوبی اصلا من نمی‌دونم این عکس واقعی هست یا نه اگه هم باشه خب که چی چیکار کنم ال ...

🤣🤣🤣 کره ای ها خوشگل و نازن اره 🤣 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.