2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست

گربه دستش به گوشت نمیرسه، میگه بو میده!!! 

اتفافا مردهاشون خیلی شیک، خو ش استایل، با شخصیت و باوقارن! 

پشم پسندی و صورت پر از لک و چاله چوله و... تا شکم کندگی و بی نظافتی و... تا بی شخصیتی از کی تا حالا دوست داشتنی شده؟ 

من هر مرد با شخصیتی و شیک و پیکی هم اینجا دیدم، از سطوح بالای جامعه بوده، که بازم دست کسی بهش نمیرسیده... 

چرا سعی میکنین چیزای خوب رو بد جلوه بدین؟ ولله تموم زیبایی هاتونو جمع کنین، اونا هستن که اهمیت نمیدن، چون اکثرا به اروپاییا و بلوندا تو کشورای پبشرفته علاقه مندن. ( اینو از کسانی که رفتن بپرسین) 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی لوسن واقعا

مخصوصا مرداشون انقدر لوسننن و میخوان مثلا تظاهر کنن که کیوتن

و اگر تجربه ی حرف زدن با کره ای هارو تو اپ های تعامل با خارجی ها داشته باشید به وضوح میبینید که کلا خیلی خود چس پندارن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

کره ای ها باطن وحشتناکی دارن دفتارشون با آیدل هاشون تا نژادپرستیشون که فقط پوست سفید و زیبا میدونن اونم نه پوست سفیدی که آدمای عادی و انسان ها دارن نه پوست سفید عروسک ها و همه می‌دونیم ما آدما شبیه عروسک نیستیم خیلی هم از اونا بهتر و سر تریم پوست تیره رو هم که زشت حساب میکنن که به این میگن نژادپرستی ولی به نظر من خانم های سیاه پوست هم زیبایی های خودشونو دارن به شدت لاغری  و لاغری افراطی دارن که نه تنها خوب نیست بلکه بدم هست(البته به عنوان معیار زیبایی وگرنه کسایی که مثل من ژنتیکی اینشکلی هستن هم عالین) چون به بدن آسیب میزنه و دقیقا مثل چاقی یه بیماری هست و افراد باید تلاش کنن وزن طبیعی داشته باشن البته برخی افراد هستن به صورت ژنتیکی چاقن یا به دلیل افسردگی(برخی افراد وقتی افسرده میشن فقط با غذا خوردن حالشون خوب میشه) یا هر دلیل دیگه ای چاق شدن و دیگه نمیتونن به وزن طبیعی برسن و تو کره این افراد رو مسخره میکنن (البته فقط کره نیست و تقریبا همه کشور های آسیای شرقی اینشکلی هستن)که اصلا کار انسان دوستانه ای نیست و دماغ های سربالا رو به عنوان زیبایی در نظر دارن که بازم نژاد پرستی هست(البته باید بگم همه کشور های آسیایی این رو زیبایی میدونن که خیلی کار زشتی هست)چون بعضی مدل ها هستن دماغ های اینشکلی ندارن و خیلییییی هم خوشگلن و دماغ سربالا نشانه زیبایی نیست خلاصه که بگم کلا معیار های زیبایی واسه اینه که پول بره به جیب جراحای زیبایی وگرنه همه آدم ها و نژاد ها خوشگلن و هیچکس حق توهین بهشون رو نداره 

نمیدونم عکسایی از کره قبل از اینکه عمل های زیبایی مد بشه رو دیدی یا نه ولی خیلی خوشگلتر بودن و قیافه هر کدومشون خاص و خوشگل بود ولی الان همه یه شکل شدن به خاطر این معیار های زیبایی افراطیشون(البته الان همه مردم دنیا یه معیار های زیبایی دارن که توش افراط میکنن مثلا تو آمریکا پوست برنزه معیار زیبایی هست که بازم اشتباه هست) 

منطقه خاور دور همه ژنتیکی ظاهرشون همینه چین ژاپن کره شمالی و جنوبی و......... چه ربطی دارد به پسر بو ...

اتفاقا اسیاییها اکثرا پر مو هستن عزیزم شما چین و کره ایای زمان قدیمم نگاه کنی پرمو بودن ، اگر الان انقدر کم مو و شیو شدن میل خودشون و با اراده ی خودشونه

و من منظورم فقط رنگ پوست و کم و زیاد بودن مو نبود

اونا اکثرا ارایشای زنونه و گریمای سنگین میکنن! و از گوشواره های بلند و چیزای دیگه استفاده میکنن

من به همچین ادمی نمیگم پسر!

من ایرانی اما حقیقت گفتم چیه حسادتت گل کرده به کره ایها حقیقت قبول کن

شما معلومه تو دوران بلوغی و همچنین اسی معلمه زیر 18 سالین که دو تا پست تو اینستا دیدین فک کردین واقعیته طرف ذبا هزار تا عمل خودشو خوشگل میکنه مثل  اینایی که میگید باید بهشون گفت عروسک نه انسان

تازه هیکلاشون بگو همه لاغر باربی.... پ ن پ دماغ گنده ایرانیا وهیکل تپل وچاقشون باکلی شکم وصورت جوش د ...

ادم هرچیییی میخواد باشه ولی اینطوری مثل یه ادم بی اصل و نسب و بی رگ و ریشه ، خودش و کشورشو و هموطناشو نکوبه! عقل هم خوب چیزیه

کره ای ها باطن وحشتناکی دارن دفتارشون با آیدل هاشون تا نژادپرستیشون که فقط پوست سفید و زیبا میدونن ا ...

ول کن خواهر اینا ی مشت نوجوونن که سر هورمونا عاشق کره ای هان .چند سال دیگه ب این روزاشون میخندن .من ی خواهر زاده دارم چهارده سالشه عکسای پروفایلش شخصیتهای کره ای که من اصلا نمی‌شناسم 🥴😂

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄