2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12027 بازدید | 493 پست
اگر از 39 سال بزرگتری میتونم خواهر کوچیکت باشم، اگر نه، پس زود قضاوت نکن. اولا درباره فرهنگ کهن و تم ...

اولا همین که بگی سی و نه سالته نمیتونم قبول کنم چون حرفات و طرز فکرت باندازه نوجووناست !

دوما شما رفتی با ی کره ای زیر ی سقف زندگی کردی که اینطور با آب و تاب از نظافت و هیکل زیباشون حرف میزنی ؟!!!! 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشون برخورد نداشتم که خوشم بیاد یا نیاد 

ولی درباره چهره بگی تایپ من نیست 

از نظر چهره

خانم های اروپایی 

مردهای خاورمیانه 

برام جذاب ترن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اینکه سفید پوست و خوش استایل هستن به خاطر نژاد اون هاست که حتی عرق شون هم بی بو هست و اینا همه مربوط ...

بله ژنتیک و آب و هوا. 

کی گفته عرقشون بو نمیده؟ 😅احتمالا باهات شوخی کردن، منتهی اگنجا پر از برندها و محصولات بهداشتی و زیبایی هست که بی تاثیر نیست. 

درباره استایل بله، دو تا از فلمیلای مادری من یکیشون ژاپن و بکی کره هست، البته اونا بواسطه تحصیلات رفتن. بله دیدیم و واقعا این استایل و مد و زیبایی یه حالت رقابتی داره و اغلب درآمدشون صرف مد و زیبایی میشه! 

در مورد فیلم خب برای فروش بیشتر رمانتیک تر و با حال تر ساخته میشه، اما هر جامعه اب مسائل خودشو داره و همه رمانتیک و عالی نیستن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اینکه سفید پوست و خوش استایل هستن به خاطر نژاد اون هاست که حتی عرق شون هم بی بو هست و اینا همه مربوط ...

کره ای ها سفید پوست نیستن از نسل زرد پوست ها هستن! چون نوادگان مغول ها هستن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بله ژنتیک و آب و هوا. کی گفته عرقشون بو نمیده؟ 😅احتمالا باهات شوخی کردن، منتهی اگنجا پر از برندها و ...

راستش شما توی صحبتی که قبلا کردید گفته بودید باوقارن . البته صرفا با استایل شون ...

و اگرنه میکاپ میکنن امیدوارم وقار رو پای استایل شون نزارید  اصل حرفم همین بود

اولا همین که بگی سی و نه سالته نمیتونم قبول کنم چون حرفات و طرز فکرت باندازه نوجووناست !دوما شما رفت ...

مسئله ی مهمی نیست، میتونی هیچی رو باور نکنی. 

زیر یک سقف نه، اما من از نزدیک رفتارهاشون رو دیدم بی نهایت متعهد و مسئولیت پذیر هستن، مخصوصا به خانواده. اینو شخصا دیدم. 

زیبای و اراستگی و... هم بخشی از زندگیشون هست. من که شخصا اینو میپسندم، سلیقه ها متفاوته. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

راستش شما توی صحبتی که کردید و من جواب دادم گفتید باوقارن . البته صرفا با استایل شون ...و اگرنه میکا ...

نه واقعا با ‌شخصیتین، من اگر بخوام یه ویژگی شخصیتشون رو بولد کنم با قاطعیت میگم مردهاشون بشدت با وقار، متعهد و مسئولیت پذیرن، اینو شخصا دیدم و به باور رسیدم. 

گربه دستش به گوشت نمیرسه، میگه بو میده!!! اتفافا مردهاشون خیلی شیک، خو ش استایل، با شخصیت و باوقارن! ...

اونی که شما تو فیلم ها یا موزیک ویدیوها دیدی یه عده خاصی هستن که صبح تا شب باشگاهن و هزار جور عمل زیبایی و گریم انجام دادن! تو واقعیت فکر نکنم اینجوری باشه ! یعنی هیشکی تو کره شکم نداره؟ درسته شاید جسه مرد های کره خیلی کوچیکه چون از نسل مغول هستن و مغول ها هم کوتاه قد و چاق بودن حالا اینا کلا تغذیه ی خوبی نداشتن یه زمانی بخاطر همین کره تصمیم گرفت روی تبلیغات غذا سرمایه گذاری بکنه همه ی فیلمای کره درحال تبلیغ غذا خوردن هستن از جومونگ بگیر تا یانگوم همیشه غذا یه چیز خیلی مهمه و سعی میکنن غذا خوردن رو با اشتیاق نشون بدن چون مردمش واقعا از نظر تغذیه ضعیف و جسه ی مرد هاش ضعیف اندام بوده !

شخصا من آقایی که بدن ضعیف و زنانه داشته باشه نمیپسندم و چندشه

استایل هم که کره ای ها واقعا از نظر استایل جذاب نیستن بیشتر رنگ و لعاب میدن خدای مد و پوشاک ترکیه و فرانسه و ... هست حالا همین ایرانم خوبه 

من بدم میاد تستسترون ندارن قیافه مردونه ندارن

توی تستسترون مردهای کره ای خیلی کار کردن بنده خدا ها هم از نظر ذهنی هم از نظر تغذیه دچار این بلا شدن چرا پس مردهای کره شمالی اینجوری نیستن

کره ای ها سفید پوست نیستن از نسل زرد پوست ها هستن! چون نوادگان مغول ها هستن

ازینا تو اینستا پره . خودشون فیلمای قبل و بعد از آرایش رو میذارن و جالبه تازه اون موقع میفهمی که از درون هم تو خالی ان .مثلا وقتی فیلم قبل از آرایش رو میذارن ب طرز بدی آدامس میجوئن و حرکات سبک دارن و کم کم که با آرایش پیش میرن رفتارشونم ادایی میشه البته ب قول اون کاربر باوقار میشن 😂

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
توی تستسترون مردهای کره ای خیلی کار کردن بنده خدا ها هم از نظر ذهنی هم از نظر تغذیه دچار این بلا شدن ...

شما بدت میاد خیلی ها هم خوششون میاد از جمله من 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

اونی که شما تو فیلم ها یا موزیک ویدیوها دیدی یه عده خاصی هستن که صبح تا شب باشگاهن و هزار جور عمل زی ...

نه گلم من از نزدیک معاشرت داشتم که میگم، بله تو هر جامعه ای لاغر با چاق و حتی با پوست و ظاهر نامناسب هم هست، من اکثریت رو میگم. 

الان مد و زیبایی تو شرق آسیا حاات رقابتی داره، بحدی که خیلیا قسمتی مهمی از درآمدشون رو صرفش میکنن. 

در مورد خوراکی خیلی خوب میخورن، منتهی ورزشکارن، این واقعا همت میخواد.