2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11893 بازدید | 493 پست
من فیلمایی که ژاپنی کره ای چینی باشه نگاه نمیکنم به هیچ عنوان

چین رو با اینا مقایسه نکن 

ژاپن و کره همه چیزش از فییلتر آمریکا باید رد بشه چون این دوتا کشور فعلا همه چیزش حتی هنرش تحت حاکمیت کشور امریکا و کشورهای اروپاییه

ولی چین مستقله کاملا فیلمای چینی خیلی خوبن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی خوشم نمیاد ازشون احساس میکنم یه جورین مثلا حرکات اونا رو کسی تو ایران انجام بده میگن طرف اوسگله

خیلی هاشون شبیه آدمای عقب مونده یا خیلی گیج رفتار میکنن

البته همه مون مخلوقات خدا هستیم و ما هم ایراداتی داریم

قشنگ معلومه استارتر زیر ۱۸ ساله

مگه کره ای ها قیافه هم دارن؟

مثل موش کورن

حیف چهره های ایرانی نیست که از اونا خووشمون بیاد؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بهم میگند شبیه سوسانو هستم 

حتی مادرشوهرم می گفت میدونی چرا من اینقدر اصرار داشتم عروسم بشی چون شبیه سوسانویی و من عاشق سوسانوام اما من اصلااااا ازشون خوشم نمیاد

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

نداشتن چشم درشت و مژه های پرپشت و بلند ، بینی هاشون قوز نداره اما بی عیب و نقص نیست فقط به جای استخونی گوشتیه!😐

ابروهای نازک کم پشت

مردهاش وایب یه چهره ی مردونه رو نمیدن..ته ریش رو ترجیح میدم.. و همینطور اینکه ارایش میکنن تو ذوق میزنه

قد کوتاهن معمولا

اکثر مردمشون واقعا زیبا نیستن ، سلبریتی هاش هم سلیقه ی من و خیلیای دیگه نیستن و این از سر حسودی نیست! مثل اینه یه نفر بگه من قورمه سبزی دوس ندارم و بهش بگن تو به قورمه سبزی حسودی میکنی.

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

من از بعضی هاش .ولی از ترکیه ای فیلمهاشون دیگه متنفرم

معنی یه امضاتون رو متوجه نمیشم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش