2777
2789
عنوان

شیر گرفتن خواهشن کمک کنید ❌❌

55 بازدید | 10 پست

پسرم یکسال ی ماهش وزن خیلی خوبه اضافه وزنم داره همه چی میخوره اما وابستگی به شیر مادر زیاده شبا دو بار شیر میخواد ک شیر خشک میدم اگ بتونم بلند شم بیتابی های دندون داره و همش از خواب میپره گریه میکنه تا سینم نزارم دهنش ول نمیکنخ هیچی جوره اروم نمشه منم دست تنهام شبا انقد خستم ک وا میدم واقعا از طرفیم در روز وقتی مخواد بخوابه باید اول شیر بخوره ی ارومی بشه ب بخوایه خسته شدم چطوری از شیر بگیرمش توروخدا اگه ترفندی چیزیی هست بگید 

این فلفل زرد چوبه اینا نمیخوام امتحان کنم چون میدونم روحیه اش اسییب میبینه اما خودم الان ی ماهه سرگیجه هایی مدوام دارم هرچند مکمل میخورم اما رو پاهام نمیتونم وایسم فک میکنم از شیردادن روز هایی ک شیر بیشتر میخوره یا شب نمیرسم شیر خشک درست کنم سرگجم بیشتر میشه توروخدا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از الان شروع کن شیرش رو کم کن مثلا هر دو ساعت میخوره بکنش سه ساعت اروم اروم کمش کن هر وقت خواستی کامل بگیری برو پیش یه ماما یا دکتر یه قرص میدن شیرت خشک میشه بعد اون قرص خوردی دیگه بهانه شیر گرفت بهش چیزی که دوست داره رو بده حواسش پرت کن مثلا من به پسرم کلوچه میدادم چون خیلی دوست داشت البته توصیه من اینه که زیر 21 ماه نگیری بذار 21 ماهگی بگیر تا اون موقع کمش کن هی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین از الان شروع کن شیرش رو کم کن مثلا هر دو ساعت میخوره بکنش سه ساعت اروم اروم کمش کن هر وقت خواست ...

چرا نکیرم ؟ ۲۱ خیلیه خودم وضعیت خوبی ندارم هم روحی هم جسمی بد پسرم روزها سرگرم بکنم موقع خواب میداد یا موقع شبا هس میخواد

وزنش خوبه غذا خوب میخوره شیر خشکم تو خواب میخوره من دیگ‌واقعا توان ندارم

منم بچه یه نوزاد۹ماهه دارم.شیرخودمو میدم...

الان چون کوچولوئه میخوای از شیربگیریش هم خودت اذیت میشی هم بچت اذیت میشه.

شیر دادن به نوزاد حس ارامش و امنیت برای بچه میده.فقط وزنش نیست...

میگم خودتو بیشتر تقویت کن.شیربادوم.شیره انگور...مولتی ویتامین.اینا رو مصرف کن هر روز

چرا نکیرم ؟ ۲۱ خیلیه خودم وضعیت خوبی ندارم هم روحی هم جسمی بد پسرم روزها سرگرم بکنم موقع خواب میداد ...

چون میگن تا 21 ماهگی بچه به آنتی بادی شیر مادر نیاز داره حتی اگر روزی یکبار بدی بهش باز خودت میدونی شما باید تشخیص بدی چه زمانی خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲