بیشتر مردم عادیشون که واقعاً خیلی متفاوتن قیافشون با افراد معروفشون، فقط سلبریتیا و اون بلاگراشون از پوستشون خوشم میاد یعنی هیچ نژادی تو یکدستی و صافی مخملی سفتی و کند شدن روند پیری پوست بهشون نمیرسه چشماشون عمل میکنن بزرگ و درشت بشه با یه حالت بادومی ، فک و زاویه صورتشون عروسکی کوچیک عمل میکنن ، لامصب مثل صدف کف دریا پوستشون انقدر میدرخشن درسته زرد پوستن ولی خیلی نوآوری های مدرن روشن کردن پوست به روش خودشون ماهر انجام میدن ، صورتشون بعضیا مثل عروسکه ، تازه از بینی های کوتاه خوششون نمیاد پایینشو قوس میدن بلند میکنن 😂
ببین در اینکه ظاهر و زیبایی کلا سلیقه ای هست که شکی نیست نمیشه به کسی بگی چرا از فلان قیافه خوشت نمیاد یا خوشت میاد اوکی؟! ولی بخوایم منطقی و بدور از تعصب نگاه کنیم کره ای ها یا بهتره بگم نژاد شرق آسیا که شامل چین و کشورهای این چنینی هم میشه اکثرا واقعا زیبا نیستن مردم عادیشون شما یه سفر برو کره قیافه های مردم تو خیابون رو ببین متوجه میشی خودت ، ما داریم راجبه اکثریت جامعه صحبت میکنیم نه فقط سلبریتی ها و مثلا آیدل ها که جزوه اقلیت هستن بلاخره نمیشه گفت همشون زشتن ولی تعداد زیبا هاشون واقعا کمه تهیونگ جزوه استثناهاست اونجا، وگرنه همون بی تی اس هم بدون مکاپ اکثرا قیافه های معمولی دارن و کلا بین بازیگراشون هم من عکس اوایل جوانی اکثرشون رو دیدم اصن هنگ کردم حتی جی چانگ ووک که بنظرم بین حتی مردم بقیه کشورها جذاب محسوب میشه عکس های قبل از عمل بینی و اوایل جوونیش اصن پشم ریزون بود پس نتیجه میگیریم با عمل و مکاپ همه قشنگ میشن ما همین الان تو خیابون راه بریم مردای واقعا جذاب زیاد میبینیم بین مردم عادیمون و از نظر خیلی از مردم دنیا ایرانیا جزوه چهره های زیبا اکثرا محسوب میشن
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️
ولی دوست دارم یه بار برم سبک زندگی و کشورشان رو ببینم
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…