2777
2789
بنظر من بعضی وقتا سقط صدتا شرف داره به اینکه بعضی ها درهر شرایط و مکانی میگن باید بدنیا بیاریش من کا ...

اره دقیقا منم موافقم باهات یا اصلا تو همین غزه تو جنگ و آوار بچه دار میشن بعدم میگن بچه هامونو میکشن 

نمیدونم نمیخوام قضاوت کنما ولی خب به نظرم نباید تو اون شرایط آدمهای دیگه ای رو تو این دنیا بیارن ک اونا هم سختی بکشن 

مثلا همین پدر مادر من هیچ وقت نباید بچه دار میشدن چون لیاقت نداشتن 

وای خدای منبچه هم داری؟من قبلا فکر کنم تاپیکاتو دیدم میگفتی خواهرت نمیزاره ازدواج کنی فکر کردم کلا م ...

سقط شد بچم اره خواهر بیشرفم حتی عقدم نیومد اما خونم اومد‌و طلسم انداخت مطمینم کار اون بوده چون دلیلی نداره عقدم نیاد ولی خونم بیاد خدا بکشدش راحت شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست بخاطر قضاوت شدن بترسم یا الان یادم نمیاد ولی فکر کنم خودم نیستم من کلا آدم سردیم ولی وقتی خونه مامان بزرگم اینا میرم میخندم فلان یه دختر مهربون فلان ولی کلا همچنین آدمی نیستم نمیدونم چطور منظورم برسونم🤣🤣

ولی از یه طرفم خودم هیچکس قضاوت نمیکنم یا بدشو نمیگم همیشه سعی میکنم به آدما انرژی مثبت بدم و تعریف میکنم ازشون کلا اخلاق ها متضاد همن🤣

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
خب فرهنگا متفاوته نه برای من مهم نبود حتما تو محیط خیلی کوچیکی زندگی میکنی

یکی از کلان شهرها هستیم اما برامون این موضوع مهم هست 

ممنون که جواب دادید گفتم شاید بعد از اینکه اتفاق بیفته پشیمون میشید 

اره دقیقا منم موافقم باهات یا اصلا تو همین غزه تو جنگ و آوار بچه دار میشن بعدم میگن بچه هامونو میکشن ...

چرا ناراحتی از پدر ومادرت

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یکی از کلان شهرها هستیم اما برامون این موضوع مهم هست ممنون که جواب دادید گفتم شاید بعد از اینکه اتفا ...

حتما تازه مهاجرت کردین یا خانوادتون بسته هستن جسارتا من شهر کوچیک هستم ولی اینکه تو عقد رابطه نداشته باشی والا برای زمان مادرمم قفل شد مادرم برادرمو دوران عقد باردار‌شد 

چون یه دخترداشتم وفقط ۱۹ سالم بود ودومی هم ناخواسته شده بود دختر و من نمیتوستم از ۲ تادختر تو قوم شو ...

ان شاء الله که اثرات بدش گریبانگیرتون نشه چون خیلی ها بعدا تاوانش را پس میدن شاید خودشون نفهمن که از کجا می خورن

حتما تازه مهاجرت کردین یا خانوادتون بسته هستن جسارتا من شهر کوچیک هستم ولی اینکه تو عقد رابطه نداشته ...

خوب فکر می کردم شاید یه اتفاق بیفته مثلا اون بمیره تصادف کنه یا از هم جدا بشیم بعد حس خوبی نداشتم 

که با اون شرایط بخوام ازدواج مجدد کنم 

چرا ناراحتی از پدر ومادرت

قبل به دنیا اومدن من هم مشکل داشتن وقتی بزرگ شدم شاید ۵ ۶ سالم بود پیش همه میگفتن این بچه باعث مشکلات ماست وگرنه ما باهم خوبیم تو اون سن بابت چیزی که نمیدونستم چیه از طرف تمام فامیل سرزنش میشدم مدام تا ۱۵ سالگی 

یادمه یجور اشک می‌ریختم ک دلم برا خودم میسوزه و واقعا هم فکر می‌کردم من مقصرم و تو بچگی آرزو میکردم بمیرم تا اینا زندگیشون خوب بشه بابت زنده بودنم عذاب وجدان داشتم در حالی ک گوه خوردن ک بچه آوردن 

آخه ی بچه ۵ ساله چجوری میتونه زندگی دو نفرو خراب کنه 🙂

بعدم ک بزرگ شدم عذابم دادن بهم میگفتن پتیاره در حالی ک پاک تر از من نبود با منت برام چیزی میگرفتن و ... خیلی چیزا ...

تازه بچه های اولشون هم سقط می‌شده خدا میدونست اینا لیاقت ندارن 😂هرشب به خودم میگم چی میشد اگه منم مث اونا سقط میشدم

حتما تازه مهاجرت کردین یا خانوادتون بسته هستن جسارتا من شهر کوچیک هستم ولی اینکه تو عقد رابطه نداشته ...

اتفاقا تحصیل کرده هستم و شغل باکلاسی هم دارم اما احساس می کنم بعضی از اصول اگر رعايت بشه به نفع خودمون هست 

یبار رو یه بنده خدایی به شدددت کراش زدم و طی این پروسه خیلی تحقیر شدم و نمیخوام. کسی حماقت اون موقع ...

منم 😂😂من رو حامد همایون کراش زده بودم خیلی تحقیر شدم بابت این موضوع البته این مال زمانیه ک خیلی معروف شده بود 

تو رو کی کراش داشتی