2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا عزیزم چ سخت ♥️

چون یه دخترداشتم وفقط ۱۹ سالم بود ودومی هم ناخواسته شده بود دختر و من نمیتوستم از ۲ تادختر تو قوم شوهرم که بشدت پسر دوست بودند حمایت کنم خدا منو ببخشه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

چون یه دخترداشتم وفقط ۱۹ سالم بود ودومی هم ناخواسته شده بود دختر و من نمیتوستم از ۲ تادختر تو قوم شو ...

نمیدونما ولی شاید دخترت اگه بزرگ میشد مثل من هر شب آرزو میکرد که ای کاش سقط شده بود 

شاید آرزوش برآورده شده 🙂😄

نمیدونما ولی شاید دخترت اگه بزرگ میشد مثل من هر شب آرزو میکرد که ای کاش سقط شده بود شاید آرزوش برآور ...

بنظر من بعضی وقتا سقط صدتا شرف داره به اینکه بعضی ها درهر شرایط و مکانی میگن باید بدنیا بیاریش من کار خودم رو توجیه نمیکنم ولی دیدین بچه های خیابونی رو ؟ اینا که تو بهزیستی ان ؟ بچه هایی که بی کس و بی پول بزرگ میشن همینها بزرگ بشن پر ازعقده بار میان 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یه سوال تو ذهنم هست اگر دوست داشتید جواب بدید ما وقتی عقد هم بودیم جرات نداشتم خیلی میترسیدم شما اون ...

خب فرهنگا متفاوته نه برای من مهم نبود حتما تو محیط خیلی کوچیکی زندگی میکنی 

اره از بوی بدنش بدم میومد الان هیچ حس خاصی بهش ندارم چند بار بعد طلاقم دنبالم اومد و واسطه فرستاد ول ...

وای خدای من

بچه هم داری؟

من قبلا فکر کنم تاپیکاتو دیدم میگفتی خواهرت نمیزاره ازدواج کنی فکر کردم کلا مجردی ازدواج نکردی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂