2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل به دنیا اومدن من هم مشکل داشتن وقتی بزرگ شدم شاید ۵ ۶ سالم بود پیش همه میگفتن این بچه باعث مشکلا ...

عزیزم متاسفم برات انشالله عاقبت بخیرشی

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

هنوز بعضی وقتا انگشتمو میمکم یه عادته از بچگی نمیتونم کامل بذارمش کنار خیلی سخته عین نی نی ها اهه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

اینکه با یک‌پسری وارد رابطه شدم که از فانتزی های یا چیزای مورد علاقه من خبر داشت (من رابطه جنسی نداشتم باهاشون و قصدم برای ادامه رابطه جدی بود ولی اون گذاشت رفت )ولی به شدت دوران عجیبی بود....بسیار پر حرارت و عاشقانه

۱۹ آره

عزیزم ان شاء الله که در آینده بهترین ها نصیبتون بشه 

نا امید نباشید یکی از نزدیکان ما هم شرایط شما را داشت و همیشه مادرش بهش میگفت من هر چی سختی کشیدم به خاطر تو بود وگرنه طلاق میگرفتم اونم همیشه ناراحت بود که شما من را آوردید تو دنیا من چه تقصیری داشتم اما اونا کم فهم تر از این چیزا بودن اما بعد از سختی ها ی بیشماری که کشید و تحقیر هایی که شد خدا یه همسر خیلی خوب بهش داد که اصلاً فکرش را نمی کرد و بعدش زندگیش خیلی خوب شده از هیچی به همه چیز رسید 

امیدوارم برای شما هم یه گشایش بشه که از این وضعیت بیرون برید ولی تا اون زمان امید تون را به خدا از دست ندید هر وقت دلتون گرفت فقط خدا را داشته باشید 🌹 🌹 

اره دقیقا منم موافقم باهات یا اصلا تو همین غزه تو جنگ و آوار بچه دار میشن بعدم میگن بچه هامونو میکشن ...

خوب آخه اونا خیلی هاشون اصلا تا چند وقت پیش جنگی نداشتن . اسرائیل کم کم پیشروی گرد  قدیم فقط ی تیکه جنگ بود ولی به مرور گسترش پیدا کرد. خیلی شرایط سختیه.من خودم که بجه دار‌نمیشم‌حس میکنم بچه دار شدن و آوردنش به این دنیا خیلی اشتباهه....

که باز قضاوت بشیم اینجا که بدتر قضاوت میکنن

الان تجربه‌ات رو بنویسی میان روش ریپلای میزنن عزیزم ببخشیدا ناراحت نشیا ولی خیلی فلان فلان شده ای که اون کارو کردی

بازم ببخشید ناراحت نشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی