2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 178 پست
به نظرمن اگه پدر محبوبه دخترودامادشو به حال خودشون رها نمیکرد و ...هیچوقت دامادش جرات انجام همچین کا ...

دقیقا به این موضوع فکر کردم منم

پدرش پشت محبوب رو خالی کرد و کلا وقتی خانواده پشت دخترو ول میکنن داماد پرومیشه 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منصور اگر ۳ تا زن میگرفت همچنان بزرگوار بود و مرد و شازده....زن ها روی حرفش حرف نمیزدن

ولی رحیم نجار گویا چون پول نداشت اگر خانم بازی میرفت کار زشتی بود

چه منطقی هست آخه

رحیم ک عاشق بود چرا اینجوری کردخواستم نگاه کنم دیگه بدم آمد از داستان ش

اختلاف طبقاتی و فرهنگی زیادی داشتن خب

اینم در نظر بگیر تو زمانی این کتاب چاپ شد و برای نسلی که قرار بود بهمون بگن عاشق نشیم 😂 خونواده صلاح و خیر ما رو بهتر میدونه 😂 و ....

دیگه جنبه آموزشی اون زمان همین چیزا بوده 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره...عاشق منصور شد و به این نتیجه رسید که باید از اول با منصور ازدواج میکردکند همجنس با همجنس پرواز

وای همین رو می‌خواستم ایوللللللل دمت گرم

منصور چی بهش عشق می‌ورزید؟! هوای زنش رو داشت بین اون زنا؟!

عزیزم خیلی ممنونمپس این یعنی عاشق منصور هم شد نه؟!

اونجور عشقی رو نه

خودش به منصور گفت اون عشقم به رحیم جنون بود اما عشق به تو مثل شرابی که جا بیفته .... عاشقش شد و حسرت اینکه باید با نیمتاج تقسیمش کنه، و بچه ای ازش نداشته باشه رو داشت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وای همین رو می‌خواستم ایوللللللل دمت گرممنصور چی بهش عشق می‌ورزید؟! هوای زنش رو داشت بین اون زنا؟!

منصور که گویا از اول همچنان عاشق محبوبه بوده و اون همه سال که محبوبه زن رحیم نجار بوده عاشقش بوده ...ازدواجش هاش به خاطر انتقام از خودش و محبوبه بوده

گر چه من با نگاه دید نویسنده موافق نیستم