2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5219 بازدید | 178 پست
چیشد که اصلا شد زن سومممممم؟! مگه منصور عاشقش نبود؟!

منصور با یه دختر از یه خونواده خیلی سرشناس ازدواج میکنه که همسایه باغشون بودن

ولی دختره (نیمتاج) بچگیش آبله گرفته بوده و همه صورتش نابود شده بود برای همین کسی نمی رفته خواستگاریش

منصور یه جورایی از خودش و عشقش به محبوبه انتقام میگیره اینطوری

بعدا نیمتاج خودش براش میره خواستگاری و زن دوم رو میگیره که زنه سر زا می میره

بعد از طلاق محبوبه هم نیمتاج میگه محبوبه رو بگیر، هم دوستش داری هم بچه دار نمیشه که دو روز دیگه سر این بخواد اذیت کنه..... خلاصه محبوب میشه زن سوم و هووی نیمتاج خانم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحیم کتکش میزنه که خونه و مغازه رو به نامش بکنه.خیانت هم میکرد و اینم دیگه بچه دار نمیشد.... دیگه سر ...

رحیم ک عاشق بود چرا اینجوری کرد

خواستم نگاه کنم دیگه بدم آمد از داستان ش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یعنی رحیم با دختره تاصبح دعای ندبه میخوندن؟

دختره نامزد قبلی رحیم نجار بود

نمیگم کار کوکب و رحیم درست بوده....ولی در همه داستان میخواد این رو بگه که اگر بابام یا پسرعموم زن صیغه ای داشتن از ترحم و بزرگواری بوده

ولی کارهای رحیم نجار از بیشعوری و هرزگی بوده

منصور با یه دختر از یه خونواده خیلی سرشناس ازدواج میکنه که همسایه باغشون بودنولی دختره (نیمتاج) بچگی ...

چه عجیب خیلی ممنونم که توضیح دادی عزیزم

زندگیشون در کنار هم خوب پیش میره؟! 

همدیگرو دوست دارن؟!

یعنی رحیم با دختره تاصبح دعای ندبه میخوندن؟

بعد وقتی بهشون میگیم با این نظراتتون کاش سنتون رو هم میگفتید، ناراحت میشن چرا پوکر فیس گذاشتی تو کامنتت 😐🙄

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

زن منصور نمیشه...میشه زن رحیم نجار....بچه دار میشه...بچه اش میمیره....میگه رحیم میرفته عرق خوری و خا ...

به نظرمن اگه پدر محبوبه دخترودامادشو به حال خودشون رها نمیکرد و ...هیچوقت دامادش جرات انجام همچین کارایه پیدا نمیکرد ‌‌‌...میتونست خیلی راحت کاری کنه که دامادش پیشرفت کنه و..‌.

این معظل اجتماعی تو جامعه ایرانی از قدیم تاهمین حالا وجود داره دختر وپسری که خانواده مخالف ازدواجن واونارو به حال خودشون رها میکنن تو اکثر مواقع زندگیاشون شکست میخوره...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
رحیم ک عاشق بود چرا اینجوری کردخواستم نگاه کنم دیگه بدم آمد از داستان ش

حرف های همدیگه رو نمیفهمیدن 

هم طبقه نبودن

زمان قدیم کدوم مادرشوهر میرفت کلفتی عروس؟؟؟؟؟؟؟

ولی مادر رحیم رفت کلفتی محبوبه 

منصور با یه دختر از یه خونواده خیلی سرشناس ازدواج میکنه که همسایه باغشون بودنولی دختره (نیمتاج) بچگی ...

نویسنده همه کارهای بابای محبوبه و منصور و بقیه پولدارها رو توجیه میکنه

چه عجیب خیلی ممنونم که توضیح دادی عزیزمزندگیشون در کنار هم خوب پیش میره؟! همدیگرو دوست دارن؟!

محبوبه و منصور ؟ آره ..... یه مدت هم میخواسته بچه دار بشه که هر کار میکنه نمیشه

ولی زندگی خوبی داشتن... ولی هوو داشته دیگه و بدون بچه‌....

اینجوری تاوان عشقش به رحیم و اون ۷ سال رو میده .... اما در عوض بعد از فوت پدرش، برای برادرش مادری میکنه

همون برادرش که باهاش ۱۵ سال اختلاف سنی داشتن و بعد از. مرگ نیمتاج هم بچه های اونو منصور رو بزرگ میکنه

برادرش هم بعدا با تک دختر منصور ازدواج میکنه

منصور هنوزم دوستش داره با وجود زن سوم؟! و آیا هیچ وقت محبوبه و رحیم همدیگرو می‌بینن؟!

محبوبه میشه زن سوم منصور

البته زن اول بوده ولی زن دوم میمیره بعد محبوبه با منصور ازدواج میکنه