2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 178 پست
عامه به معنی اکثریت بله، ولی به معنی بی لِول بودن خیر. این رمان در جهان مشهور شده و تو چند کشور ترجم ...

کسی که چندتا رمان تراز اول خونده باشه راحت متوجه سطح و لول این رمان میشه . این رمان در حد بچه های نوجوان که درگیر مسایل بلوغ و اینا هستن عالیه و نه بیشتر . 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

منم اصلا منظورم این نبود که سلیقه سطح پایینی داری، اتفاقا از کامنت هات که جاهای دیگه دیدم، سطح فکرتو ...

👍👍♥️♥️

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که چندتا رمان تراز اول خونده باشه راحت متوجه سطح و لول این رمان میشه . این رمان در حد بچه های نو ...

دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید اگه این حجم از مخاطب در ایران و خارج از کشور، همشون بچه های نوجوان در حال بلوغ هستن و فقط سطح فکری و عقلی شما خییییلی بالاست. اتفاقا بنظر من کسی که رمان خون باشه، نمیتونه بامداد خمارو یه عاشقانه ی بی ارزش بدونه

مردا از قدیم تا حالا همه سر و ته یه کرباسن

دیگه فکر کن تو خونه ای که برا زنشه،جلو چشم زنش با یکی دیگه.. اوج وقاحته دیگه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

کسی که چندتا رمان تراز اول خونده باشه راحت متوجه سطح و لول این رمان میشه . این رمان در حد بچه های نو ...

عزیزم میشه چندتا از اون رمان‌های تراز اول که میگی رو نام ببری؟؟ معروف ترین رمان‌های دنیا برادران کارامازوف و ربکا و گوژپشت نتردام و الیور تویست هست دیگه،هر کدوم با توجه به محتوا و شخصیت پردازی شون و... در سطح خودشون خوبن،بنظر من هیچوقت نمیشه گفت فلان رمان از اون یکی رمان معروف بهتره هرکدوم تو جایگاه خودشون خوبن،هر کدوم به سبک خاص خودشون نوشته شدن،با نوع ادبیات خاص خودشون،شما اگر نسخه ی اصلی بامداد خمار رو خونده باشی هیچوقت این حرفو نمیزنی، پس یا نخوندی یا معذرت میخوام انقد که ادعا میکنی فرق یه اثر خوب و بد رو متوجه نمیشی

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

عزیزم میشه چندتا از اون رمان‌های تراز اول که میگی رو نام ببری؟؟ معروف ترین رمان‌های دنیا برادران کار ...

باشه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید اگه این حجم از مخاطب در ایران و خارج از کشور، همشون بچه های نوجوا ...

اینقدری که شما روی یه رمان تعصب داری و از نقدش ناراحت میشی خود نویسنده تعصب نداره و ناراحت نمیشه 🤣

اینقدری که شما روی یه رمان تعصب داری و از نقدش ناراحت میشی خود نویسنده تعصب نداره و ناراحت نمیشه 🤣

نه اشتباه نکن، من روی اون رمان تعصب ندارم. فقط وقتی کسی بدون دلیل درست، به من و سلیقم توهین کنه ناراحت میشم. و از چیزی که سلیقمه دفاع میکنم

سریالش؟من خودم رمانشو نخوندم ولی از بقیه که خونده بودن پرسیدم میگن سریالش دقیقا عین رمانشه حتی دیالو ...

داخل رمان خجسته اصن عاشق منصور نبود ی بچه کوچولو بود ولی تو فیلم عاشق منصوره طاووس هم تو رمان مبود

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

خیلیا گفتن سال بلوا سمفونی مردگان شوهر اهو خانم رو هم بخون مثل بامداد خماره ولی من تا چن صفحه ازینا خوندم ول کردم جذبم نکرد هیچی بامداد خمار نمیشه

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
برا هشتمین بار دارم بامداد خمار میخونم، وقتی تموم بشه هم زمان شب سراب (از زبون رحیم گفته شده) فیلمشم ...

شب سراب دروغه..خصوصا اونجایی که میگه شباپیش کوکب نمیرفته رحیم میرفته انبار پیش ننش میخابیده یا اون چن ماهی ک رفته بود کوکبو صیغه کرده بود میگف بندر بوده کار کرده.. درسته محبوبه از اولش از بالا ب رحیم نگا میکرد و نتونست خودشو با شرابط جدید جور کنه ولی مقصر رحیمم بود

عزیزم میشه چندتا از اون رمان‌های تراز اول که میگی رو نام ببری؟؟ معروف ترین رمان‌های دنیا برادران کار ...

منم با شما کاملا" موافقم. تو همون رمان برادران کارامازوف جدا از وقایعی که توی کتاب تعریف میشد، صحبتهای سالک که توی صومعه زندگی میکرد، آلیوشا، حتی پدرشون فئودور  و ایوان کلی فلسفه پشتشون بود.بعضی جاهاش رو باید بارها بخونیم تا بفهمیم. فیلم پیرپسر وام گرفته از  همین کتاب هست.

یا مرگ ایوان ایلیچ... به نظر من که ایمان واقعی رو باید تو همین کتاب پیدا کرد...

حتی تو کتابای به ظاهر سرگرم کننده مثل آنا کارنینای تولستوی هم شخصیتها پر از پیچیدگی هستن. یه زن مقبول مثل آنا که پر از شور زندگی هست، خطای غیرقابل باوری میکنه و به تاوانش تن به خودکشی میده...

منم تو نوجوانی بامداد خمار رو چندبار خوندم یه زمانی عاشقش بودم

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸