2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 178 پست
آره شکایت کرده، کلا یه نویسنده بی نام و نشون کتاب شب سراب نوشته اصلا اسم نویسنده نداره

پس برم اونم بخونم

چون حس میکنم محبوبه ام یه جاهایی اغراق کرده 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اکثر کتاب هایی که چاپشون به مرحله های گسترده ای میرسه و ناشر های مختلف چاپ میکنن ممکنه نتون ...

من نگفتم بده اصلا همچین حرفی نزدم ولی گفتم اونقدر که الان شلوغش کردن هم تعریفی نیست داستانش خیلی ساده ست. نسبت به یه سری رمان هایی که من خوندم که به اندازه اون معروف نشدن متاسفانه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

پس برم اونم بخونمچون حس میکنم محبوبه ام یه جاهایی اغراق کرده

من عاشق شب سرابم، معرکه اس، اصلا دیدگاهت، نسبت به محبوبه عوض میشه 

همه چیزو از زبون رحیم هم می‌خونی و میتونی قضاوت کنی

بعد متوجه میشی محبوبه چقدر خودخواه و بدجنس بوده

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
دوباره ازدواج می‌کنه ولی یادم نیست اسم شوهرش چیه،میشه زن دوم یه مرد،به خواست زن اول اون آقا که خودش ...

منصور انگار با خجسته ازدواج میکنه و میرن خارج مگه این نیست؟ زیاد یادم نمیاد من سال ۹۲ خوندمش

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

منصور پسرعموی محبوبه ۳ تا زن گرفت ولی رحیم نجار نباید به کسی نگاه میکرد

محبوبه که از نگاه کردن رحیم به یک زن ناراحت میشد یا بهش میگفت نباید به کسی نگاهی کنی حتی زمانی که دیگه بچه دار نمیشد...رفت شد هووی یه زن دیگه..شد زن دوم منصور 

واقعا چراااا

من عاشق شب سرابم، معرکه اس، اصلا دیدگاهت، نسبت به محبوبه عوض میشه همه چیزو از زبون رحیم هم می‌خونی و ...

اره یجاهایی خودخواه بود

همون اول حس کردم این موضوع رو بدون اینکه شب سراب رو بخونم

انگار یه نگاه بالا به پایینی داشته 

واینکه خودشیفته بوده ودختران دیگه و ظاهرشون رو خیلی مسخره می‌کرد توکتاب

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیلی ممنون از توصیه ت، فقط ربطش و به کامنتم متوحه نشدم. یه دوستی پرسیده آیا ارزشش و داره بخونم؟ و من ...

مشکلی من ندارم با کامنتت....‌ چون تاپیک پیر پسر رو زده بودی و میگفتی ارزش نداره , اون توضیح رو بهت دادم که دیگه تکرارش نمیکنم اینجا....

این کاری هست که خودم میکنم..... همون رو به شما توصیه کردم 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منصور پسرعموی محبوبه ۳ تا زن گرفت ولی رحیم نجار نباید به کسی نگاه میکردمحبوبه که از نگاه کردن رحیم ب ...

دقیقا

اگه بد بود چرا خودت زن دوم شدی

یا مثلا میگف تو خونه بابام دست به سیاه وسفیدنزده بودم خب به درک خودت خواستی با پسر سطح پایین ازدواج کنی پس باید یسری چیزاروبپذیری