2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5147 بازدید | 178 پست
ببین یه پسر داشت از رحیم که فوت میکنه بعد باز باردار میشه میره بچه رو سقط میکنه و بعد از سقط دیگه هر ...

آره بعد از اینکه با پَر دراز  بچه رو سقط می‌کنه دیگه حامله نمیشه

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
عزیزم یه توصیه بهت بکنم ؟ سلیقه تو بشناس..... قصدم نه توهینه نه هیچیفقط توصیه دوستانه چون نسبت به اس ...

خیلی ممنون از توصیه ت، فقط ربطش و به کامنتم متوحه نشدم. یه دوستی پرسیده آیا ارزشش و داره بخونم؟ و من نظرم و گفتم‌...مشکل شما چیه؟ صدبار دیگه ام این سوال و از من بپرسن، میگم این رمان بسیار زیباست و واقعا ارزش خوندن داره. و این فقط نظر من نیست. بیست وچند ساله این کتاب محبوب مردمه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۸ بار چاپ مجدد گرفته

بله میدونم به چند زبان مختلف هم ترجمه شده برای سی سال پیش خوب رمانی بوده

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

من بالای پنج بار خوندم کلا سرنوشت رحیم

اره ولی میگن نویسنده کتاب بامدادخمار گفته اون کتاب اززبون رحیم نیس و حتی شکایت کرده گفته از اثرش کپی کردن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
واییییی خب اون چی ببین رحیم که خیانت کرده بهش بعد اون داستان طلاق هیچ وقت دلش برای محبوبه تنگ نمیشه؟ ...

چرا خب دلش تنگ میشه ، 

ببین شب سراب بخونی خیلی از دست محبوب عصبی میشی 

و دلت برا رحیم و مادرش میسوزه 

چه غم انگیززززز خب با منصور ازدواج می‌کنه که ؟! عاشق هم نمیشن دوباره ؟!

دوباره ازدواج می‌کنه ولی یادم نیست اسم شوهرش چیه،میشه زن دوم یه مرد،به خواست زن اول اون آقا که خودش مشکل ظاهری و پوستی داشته و فقط میخواسته ازدواج کرده باشه بخاطر همین انگار عذاب وجدان داشته و خودش محبوبه رو برا شوهرش میگیره فکر کنم همون منصور باشه دقیق یادم نمیاد

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اونایی که میگن این رمان خیلی قشنگه معلومه رمان خون حرفه ای نیستن خداییش داستانش خیلی ساده و معمولیه

خب عزیزم اکثر کتاب هایی که چاپشون به مرحله های گسترده ای میرسه و ناشر های مختلف چاپ میکنن ممکنه نتونن درست کتاب رو ویرایش بدن چون خیلی هاشون تجربه و مهارت ندارن 

این دلیل بر بودن موضوع نیست که 

اره ولی میگن نویسنده کتاب بامدادخمار گفته اون کتاب اززبون رحیم نیس و حتی شکایت کرده گفته از اثرش کپی ...

آره شکایت کرده، 

کلا یه نویسنده بی نام و نشون کتاب شب سراب نوشته اصلا اسم نویسنده نداره

چرا خب دلش تنگ میشه ، ببین شب سراب بخونی خیلی از دست محبوب عصبی میشی و دلت برا رحیم و مادرش میسوزه

بعد محبوبه دیگه با هیچکس ازدواج می‌کنه؟!

ببین من دانشجو هستم و وقتش رو ندارم نه فیلم ببینم نه بخونم لطفا اگر میشه 

یه خلاصه از هر دو تاش بگو 

بعد طلاقشون رو البته 

واسم خیلی جالب بود

زن گرفتن باباش محبوبه و صیغه کردنش اشکالی نداشت

ولی هرزبازی رحیم نجار بود بود

مشروب خوردن بابای محبوبه مشکلی نبود ولی رحیم نجار اگر مشروب میخورد بد بود

چرااااا

چون بصیرالملک پول داشت؟؟

بعد محبوبه دیگه با هیچکس ازدواج می‌کنه؟!ببین من دانشجو هستم و وقتش رو ندارم نه فیلم ببینم نه بخونم ل ...

آره بعد محبوب ازدواج می‌کنه 

و پسرش عاشق برادر زاده محبوبه میشه