2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5148 بازدید | 178 پست
برا هشتمین بار دارم بامداد خمار میخونم، وقتی تموم بشه هم زمان شب سراب (از زبون رحیم گفته شده) فیلمشم ...

میگن اون کتاب از زبون رحیم نیس دروغ میگن که اززبون اونه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه جاییش بود مادرشوهرشو کتک زد خیلی لذت بخش بود

اره دقیقا

مادرشوهره خیلی سلیطه بود

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
میگم از منصور هم باردار میشه؟! بهش علاقه پیدا می‌کنه ؟!

ببین یه پسر داشت از رحیم که فوت میکنه بعد باز باردار میشه میره بچه رو سقط میکنه و بعد از سقط دیگه هرگز باردار نمیشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

حتما از کانال میخونی من ۱۴ سال پیش کتابشو خوندم یادمه پسرش ۵ سالگی مرد اگ اشتباه نکنم ۷ سال هم با هم ...

اره ازکانال خوندم

میدونی چقققققدر فروش داشته این کتاب؟؟؟؟ میدونی طی حدود ۲۵ سالی که نوشته شده چندین بار به چاپ رسیده؟؟ ...

ففط این توی دنیا پرفروش بوده؟ سی سال پیش نوشته شده میخواستی توی این سی سال یه دونه فروش نداشته باشه؟ نسبت به زمانش خوب بوده و فروش داشته ولی الان دیگه بعد از سی سال کلی رمان اومدن زدن رو دستش. بحث سلیقه هم نیست بحث پیچیدگی جریان، کشش داستانی و قلم ادبیاتی هست که قبول دارم برای سال ۷۴ ممکنه خیلی جذاب بوده باشه ولی الان نه. 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

برای زمان خودش قشنگ بود

اره منم میگم برای سال ۱۳۷۴ خداییش خوب چیزی بوده منم الان دارم سریالش رو دنبال میکنم

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹