2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5147 بازدید | 178 پست

قدیما خوندمش فیلمشو ساختن تعجب کردم 

والله تو فیلم حضرت یوسف ع با اون همه که زلیخا دنبال رابطه بود خبری از صحنه جنسی نبود اما من یک کلیپ دیدم مرده داره نجاری کار می کنه عرق می ریزه دختره یه جورررری نیگاش می کنه چندش بود واقعا

اونایی که میگن این رمان خیلی قشنگه معلومه رمان خون حرفه ای نیستن خداییش داستانش خیلی ساده و معمولیه

میدونی چقققققدر فروش داشته این کتاب؟؟؟؟ میدونی طی حدود ۲۵ سالی که نوشته شده چندین بار به چاپ رسیده؟؟؟ نه فقط تو ایران، تو چندین کشور دیگه هم ترجمه شده و جزو رمانهای بسیار پرطرفداره. هیچکس رمان خون حرفه ای نیست؟؟؟ این که سلیقه شما نیست، بحثش جداست

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین رمان عاشقانه ایرانه. تو چندتا کشور ترجمه شده، و چند تا کشور تاحالا خواستن فیلمش و بسازن ولی ن ...

عزیزم یه توصیه بهت بکنم ؟ سلیقه تو بشناس..... قصدم نه توهینه نه هیچی

فقط توصیه دوستانه چون نسبت به اسم کاربریت حس خوبی دارم....

وقتی یکی بهت فیلمی رو میگه خوبه و پیشنهاد میده، حتماااااا ببین سلیقه اش چطوریه

الان مثلا شما اگر به من در مورد بامداد خمار همین نظر اینجات رو گفته بودی، صددرصد بهت میگفتم پیر پسر رو نبین .....

سلیقه خودت و افرادی که از فیلم یا کتابی تعریف میکنن رو بشناس بعد بر اون اساس وقت بذار فیلمی رو ببین که از نظر ذهنی درگیرت میکنه 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ولی یه جاییش بود مادرشوهرشو کتک زد خیلی لذت بخش بود

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

من خود کتاب‌ رو خوندم وقتی محصل بودم اصلا سوتی نداره نسخه ی اصلیش، بهترین و آموزنده ترین رمانی که خوندم همین بود، درسایی که از زندگی بهت میده هیچوقت قدیمی نمیشه 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

میگم از منصور هم باردار میشه؟! بهش علاقه پیدا می‌کنه ؟!

نه بعد سقط دیگه بچه دار نمیشه و نازامیشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
قدیما خوندمش فیلمشو ساختن تعجب کردم والله تو فیلم حضرت یوسف ع با اون همه که زلیخا دنبال رابطه بود خب ...

کلا آبیار زده جاده خاکی خیلی سطح فیلماش اومده پایین بااون فیلم سووشون هم گند زد به کتاب

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!