2777
2789
عنوان

میگفت اگر یکیو دوست داری ولش نکن

158 بازدید | 11 پست

امروز یه خانم مسنی وقتی قضیه عاشقیم واسش تعریف کردم گفت اگر دوسش داری اصلا ولش نکن بگرد پیداش کن عشق یک باره

ولی وقتی اون شخص نمیخواد نمیشه که 

من پاشدم بخاطر طرف از تهران اومدم اراک زندگی میکنم ولی خب نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه کسی رو به زور نگه داشت

این برا مردا درست تره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

وقتی خیلی دوستش داری و تمام قلبتو بهش دادی

ولی اون حاضر نیست یک قدم برداره 

وقت بذاره

توجه کنه و خیلی چیز های دیگه 

سعی میکنی قلبتو نادیده بگیری 

نمیشه که چون عشق یکباره با هرچیزی ساخت 

وقتی خیلی دوستش داری و تمام قلبتو بهش دادیولی اون حاضر نیست یک قدم برداره وقت بذارهتوجه کنه و خیلی چ ...

اره میدونی من بخاطرش درسم تو تهران ول کردم خانواده همه جی اومدم اراک من کل قلبمو بهش دادم بهش گفتم من با تو همه جا میام با پای پیاده ولی خب گفت تو معلوم نی قصدت چیه

اره میدونی من بخاطرش درسم تو تهران ول کردم خانواده همه جی اومدم اراک من کل قلبمو بهش دادم بهش گفتم م ...

وااای🥲

فکر کن واسه یکی اینهمه قدم برداری و از خودت بگذری و اون ...

اشتباه همینجاست

ما خیلی صد خودمونو میذاریم

هر دختر دیگه ای بود میگفت اگر منو میخوای کار و بارتو بردار بیا تهران و من نمیتونم از خوانوادم جدا بشم و درسم مهمه و....

نپیتونپ قضاوتت کنم ولی لطفا دنبال پسر نرید واقعا مورد داریم عین چی پاشنه در خونه رو در آورده از جا ولی باز میگه تو دنیال من بودی پسرا حیلی توهمی ان همینجوری اعتماد به نفسشون بالاس دیگه بخوای اینجوری توزندگی بری واویلا 

جریان آخ که دبگه فرنگیس چیه؟😂😂من به آهنگ تصور میکنمش

آره منم اون موقع ک خواستم این اکانتمو بزنم همش گوش میدادم آهنگشو ی دفعه تصمیم گرفتم اسم کاربریمو بزنم آخ ک دیگه فرنگیس . ولی خب میگن فرنگیس ی فاحشه بوده ک ی پسره عاشقش میشه و بعدش ک میفهمه دختره فاحشه اس این آهنگ و میخونه . ی همچین چیزی

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید .