2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم که زنم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی مثل داریم، میگه ن ش ا ش ی دی، شب درازه

بله شایدم همینه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

اره راست میگی الان به اسم کاربریت دقت کردم، قبلا گفته بودم شما پسر مودبی هستی

شما لطف دارید

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

سلام و درود.الان حالم اینکه میبینین

اوکیع اتفاقاً 

حس و حال تاپیک الآن منم ، همینه .

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

همین که این تاپیک زو زدی مشخصه هنوز فراموشش نکردیدیگه بیخیال مطلق شو

یاد حال و احدال گذشتم افتادم  و اینکه خواستم بگم واقعا با گذشت زمان دردا فراموش میشن و حتی ماهیتشونم عوض میشه

چرا

جوابش طولانیه واقعا

استارتر 

چون مرد هستی ازت میپرسم

اگر پسری ی حرف از سمت مادرش شنیده باشه ک بهش بگن 

نامزدت گفته

ولی بدون حرف زدن و شنیدن حرفای دختره 

ولش کنه بره اجازه دفاع هم نده بگی نگفتم باور نکنه بگه قران بیار قسم بخور تا باور کنم 

و ولت‌کنع بره

بعد برگرده 

ارزش فرصت دادن دوباره داره؟

اینم بگم ادعای عاشقی چند ساله داشت

جالبه !

میتونین باور نکنین

استارتر چون مرد هستی ازت میپرسماگر پسری ی حرف از سمت مادرش شنیده باشه ک بهش بگن نامزدت گفتهولی بدون ...

من میگم هر آدم ارزش فرصت دادن داره.برای کات و طلاق همیشه فرصت هست .بذار طرفت ذاته خودشو بهت ثابت کنه تا با قاطعیت تصمیم بگیری