2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم که زنم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 83 پست

جواب کوتاهش اینکه دیدم ارزشه اونقدر غذابی که کشیدم رو نداشت.دیدم عشق و تجربه ی عشق شرایط داره .این شرایط هر چیزی میتونه باشه ولی مهترین داشتن آدمیه که ارزشوو داشته باشه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

چرا اتفاقا بگید خوبه

شاید شما آماده این نقش نبودی ولی الان وسط این زندگی هستی.مادر بودن یعنی از خود گذشتگی.اون بچه کاملا بی گناهه.بی تعارف میگم ۲ تا راه داری .

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شما آماده این نقش نبودی ولی الان وسط این زندگی هستی.مادر بودن یعنی از خود گذشتگی.اون بچه کاملا ...

آماده که قطعا نبودم

ازدواج

مادر شدن

بیشتر در عمل انجام شده قرار گرفتم

نه من

فکر میکنم خیلی از دهه هفتادیا با یک ازدواج مصلحتی در سن کم بدون آمادگی وارد زندگی شدن 

آقایون کمتر ولی خانما تعدادشون بیشتره

الانم برای مادر بودنم جونمم میزارم 

اما خودم فرسوده ام انگار

چند وقته نای هیچ کاری رو ندارم

حتی دلم میخواد شغلمو هم کنار بزارم

چرا اتفاقا بگید خوبه

راه اول راهیه که خیلی ها رفتن یعنی سوختن و ساختن.راه دوم اینکه خودخواهی کنی و بری دنبال جدایی .اینا راه هایه که ۹۹ درصد کسایی که بریدن انتخاب میکنن.ولی یه چیزم هست .اینکه یه راه اختصاصی با توجه به شرایطتت پیدا کنی.شما انگیزه ندازی.احساس خوبی نسبت به جایگاهت و خودت نداری حالا به هر دلیلی‌.سعی کن یواش یواش راه خودتو بسازی.روز اول یه قدم بردارم.روز دوم دوتا.میدونم حرف زدن و نظریه دادن تا وارد عمل شدن خیلی متاوقته.ولی اینو بدون توی این دنیا تنهایی .فقط روی خودت و خدات حساب کن

راه اول راهیه که خیلی ها رفتن یعنی سوختن و ساختن.راه دوم اینکه خودخواهی کنی و بری دنبال جدایی .اینا ...

سه ساله مشاورم داره دقیقا اینارو میگه

ته خط نیستم

خیلی زیاد جنگیدم

یه جنگجو که زخمیه وخسته

درحال حاضر نیاز به رفرش دارم

اما تایمی پیدا نمیکنم برای خودم

حتی دلم خواب میخوادو نمیشه

مسئولیتهام زیاده

انگار دارم له میشم

سه ساله مشاورم داره دقیقا اینارو میگهته خط نیستمخیلی زیاد جنگیدمیه جنگجو که زخمیه وخستهدرحال حاضر نی ...

بچت بزرگتر میشه و وقت بیشتری رو میتونی برای خودت بذاری.سخته ولی به عشق بچت تحمل کن خانم .🙂🙂🙂🙂

فکر میکنم خستگی مقطعی باشهممنونمبچه هام بزرگن

قدر دان بارشون بیارین تا درک کنن زحمت شما و پدرشون رو