2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم که زنم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 83 پست
این برای شما مشکل نیست دارن که با روانتون بازی میکنن

من از ۹۹ توی این سایتم.قبلی ها بخاطر دعوا بسته شدن.الان یه سالیه با کسی کاری ندارم حتی اگه فحشم بده طرفم.حتی بیرونم خیلی آروم شدم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

ععععع سلام 

من شمارو یادمه 

تاپیکی که درباره بیو همین آدم زده بودین :))))

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگی خوشحالین

بله

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

ععععع سلام من شمارو یادمه تاپیکی که درباره بیو همین آدم زده بودین :))))

سلام و درود.الان حالم اینکه میبینین

امیدوارم که هردو توی مسیر جدید خوشبخت بشین 

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

خب خوبه دیگه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

خب سوال بعد چرا میاین نی نی سایت هدف چیه ؟ بدون کنایه گفتم واقعا سواله برام

من تو تاپیکای زنانه شرکت نمیکنم و مزاحم کسیم نمیشم.بیشتر برای سرگرمی و تبادل نظر درباره موضوعات عادی و اجتماعی اینجام

من ۱۶ ساله متاهلماز وقتی ۱۷ سالم بودهالان کار بیرونهمسرداریدوتا بچهجسمی وروحی خستممممم کرده

خیلی حرفاس که میشه بشا گفت ولی شاید من صلاحیت نداشته باشم پس سکوت میکنم

من تو تاپیکای زنانه شرکت نمیکنم و مزاحم کسیم نمیشم.بیشتر برای سرگرمی و تبادل نظر درباره موضوعات عادی ...

اره راست میگی الان به اسم کاربریت دقت کردم، قبلا گفته بودم شما پسر مودبی هستی

چقدر زود دیر شد، حیف💔
خب پس صبرتون بالا رفته

هم صبرم بالا رفته هم بی تفاوت شد به حرف و نظر خلق الله