2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد خودمون افتادم🤣🤣🤣🤣

سال اخر بودیم یه خوراکی هست که مال شهرمونه برای معلما مستخدم مدرسه درست کرده بود یکی از بچها رفت اورد ماهم دلی از عذا دراوردیم،خورده بودن مابقیشو تقسیم کرده بودن که ببرن خونه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😐

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بیخیال بابا دوتا شیرینی این حرفارونداره

خب من میترسم مدیر راضی نبوده باشه 

چقدر تازه و خوشمزه بود  ولی 😂

مدیر مهربونی داشتیم همیشه شنبه ها برا همه ویفر بزرگا میخرید  و قبل امتحانا به همه آجیل میداد میگفت مغزتون کار کنه 

اما من میترسم گردنم باشه 

عزیزم به نظرم برو یه جعبه شیرینی ببر و حلالیت بگیر. 

حق الناس اون دنیا وحشتناک ادمو زجر میده. 

یا زنگ بزن دفتر مرجع یا مسائل شرعی و بپرس چه کنی.‌

این دنیا راحت حلال میکنیم ولی دنیا هیچ رحمی در حق هم نداریم چون خودمون نیاز داریم

بیخیال بابا دوتا شیرینی این حرفارونداره

چرا اتفاقا حق الناسه. من یادمه ابتدایی معلممون بهم تعارف کرد گفت من امروز نخوردم تو بجاش بردار , ایشون بهم قرآن یاد میداد. 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اينكه معتقدي خوبه اما اين فكرات وسواس فكري هست و قطعا معلمها هم راضي نيستن بخاطر دو تا شيريني ك يكيش رو تو خوردي اينطوري عذاب بكشي عزيزم

از طرف اونا ب فقير كمك كن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

فردا صبح ساعت ۸ به بعد زنگ بزن به این شماره 096400 پاسخگویی احکام شرعی هست حتما بپرس. چون یک معبر خواب میگفت از هر سه تا خواب که برا اموات دیدند و تعریف کردند براشون ۲ نفرشون حق الناس به گردنشون بوده و اینقدر اموات اون طرف برا حق الناس گیر هستند.