2777
2789
ساعت ۳ صبح یود فقط زنگ زدم ب دوستم و گریه میکردم الان هروقت میخونمش گریه میکنم میگم چی رو میخاستی نش ...

قربون خدا برم چقدر خوبه وقتی رحمتش رو به آدم نشون میده

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگم معامله وار نخونش من اصلا نمیدونستم قران موکل داره ولی نشونم داد

حتما عزیزم،ان شاءالله برای منم همینقدر خوب باشه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
قربون خدا برم چقدر خوبه وقتی رحمتش رو به آدم نشون میده

اره واقعااا باور میکنی الان هر کلمه اش رو که میخونم بی اختیار اشکام میریزه من حالا ادم زیاد مذهبی هم نیستم ولی خدارو قبول دارم خیلییی...اقا ی چیز بگم حش میکنم وقتی معنویت کم شده مشکلات زیاد شده

چشم عزیزم اسمتو بگو ...پزشکی دوست داری؟ انشالله بهش برسی

زینب عزیزم

بله دندون یا پزشکی

دیوونشم نه فقط علاقه،هدف و اصل زندگیمه،بدونش به هیچی نرسیدم

اره واقعااا باور میکنی الان هر کلمه اش رو که میخونم بی اختیار اشکام میریزه من حالا ادم زیاد مذهبی هم ...

دقیقا همینطوره،ذات ما برمیگرده به خدا و نباید ایمانمون کم بشه و ازش فاصله بگیریم

زینب عزیزمبله دندون یا پزشکیدیوونشم نه فقط علاقه،هدف و اصل زندگیمه،بدونش به هیچی نرسیدم

درکت میکنم خودمم اول رشتم تجربی بود بعد دنیا ی جور دیگه مسیرم رو عوض کرد والان دادیارم امیدوارم صلاحت توی ارزوت باشه 

درکت میکنم خودمم اول رشتم تجربی بود بعد دنیا ی جور دیگه مسیرم رو عوض کرد والان دادیارم امیدوارم صلاح ...

ان شاءالله که موفق باشی تو هر کاری که هستی،همه کارها مهمن و امیدوارم بدرخشی همیشه

الهی آمین الهی آمین الهی آمین

پیشاپیش مرسی برای دعای خالصانه ایی که واسم میکنی مهربون

درکت میکنم خودمم اول رشتم تجربی بود بعد دنیا ی جور دیگه مسیرم رو عوض کرد والان دادیارم امیدوارم صلاح ...

موفق باشی عزیزم میشه لطفا موقع خوندنش منم یاد کنی ؟😍🥺

منم یه تایم کوتاهی میخوندم هم این و هم دعاها سوره های دیگه

تو خواب اسم دو تا سوره رو چندین بار بهم تاکید کردن

بنظدت معنیش چیه

البته انشالله ک خیره

ان شاءالله که موفق باشی تو هر کاری که هستی،همه کارها مهمن و امیدوارم بدرخشی همیشهالهی آمین الهی آمین ...

قربون محبتت عزیزدلم امیدوارم توهم به ارزوی قشنگت برسی خانم دکتر عزیز😘

موفق باشی عزیزم میشه لطفا موقع خوندنش منم یاد کنی ؟😍🥺منم یه تایم کوتاهی میخوندم هم این و هم دعاها ...

قطعا که بی معنی نیست بنظرم ی حکمتی داره شاید میخاسته به خدا نزدکیتر بشیم

خوبی؟مگه من گفتم اسیر شدم؟؟؟؟گفتم یبار که نخوندم،بعدش با خوندنش چشم دردم بهترشد.اول بفهم طرفت چی میگ ...

وا چ خبرته چ طرز حرف زدنه دعوا داری ؟

شما گفتی هرشب میخوندی و چیزی حس نکردی و یک شب نخوندی چشمت درد گرفت منم برامن سوال شد چرا با نخوندنش چشم ادم باید درد بگیره همین 

سعی کن در کنار قران خوندن معرفت و ادب و احترام به انسان هارم یاد بگیری و به کسی تهمت نزنی که خیلی گناه سنگینیه