2777
2789
بله تو دام تنهایی و سکون زندگی افتادم،تلاشهام بی نتیجه است و عمرم داره هدر میره،انگار هیچ تکونی نمیخ ...

انشالله حتما همینطوره عزیزدلم ...ولی جوری نخون ک بگی کو پس معجزه اش خدا به وقتش نشونت میده 

نه اصلا حتی نمیدونستم قران هم موکل داره خداشاهده هیچ وقت اون شب یادم‌نمیره تا قول ندادم نتونستم بلند ...

هر شب میخونیدش الان؟

خواب ندیدید دوباره؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم انشاءالله هرچی به صلاحته برات رقم بخوره🫂

فداتون عزیزم

همچنین شما مهربان

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
خیلی مهم بود ؟

بله خیلی خیلی خیلیی مهم بود یادمه حرفشون رو گفتن ما مثل محافظ هایی توییم ولی به شرط این که این سوره رو بخونی همیشه ...بچه ها من بعد از اون شب واقعا به عظمت خدا پی بردم بنظدم ما موجودات حقیری هستیم در برابر خدا 

من صبحش فهمیدم هنوزحرفهاشون تو گوشم هست بنطرم نشانه بود اخه من همینجوری خوندم ولی اونا حتی میدونستن ...

ترسناک بود این خواب؟

من ازاینکه گفتین بی خس شدین و موجود پلید رو دیدین میترسم از اینچیزا😁 ولی از حرفاتون چشام اشکی شد

انشالله حتما همینطوره عزیزدلم ...ولی جوری نخون ک بگی کو پس معجزه اش خدا به وقتش نشونت میده

نه دیگه نمیخوام با انتظار خودمو نابود کنم،خیلی انتظار کشیدم تو زندگیم و نشد،دیگه فقط خودمو سپردم به خودش

ترسناک بود این خواب؟من ازاینکه گفتین بی خس شدین و موجود پلید رو دیدین میترسم از اینچیزا😁 ولی از حرف ...

ساعت ۳ صبح یود فقط زنگ زدم ب دوستم و گریه میکردم الان هروقت میخونمش گریه میکنم میگم چی رو میخاستی نشونم بدی خدایا

نه دیگه نمیخوام با انتظار خودمو نابود کنم،خیلی انتظار کشیدم تو زندگیم و نشد،دیگه فقط خودمو سپردم به ...

نه میگم معامله وار نخونش من اصلا نمیدونستم قران موکل داره ولی نشونم داد

هرشب میخونم بله تقریبا اگه خسته نباشم نه ولی زندگیم رواله هروقت هروقت ی گره میفته تو کارم میخونم ب خ ...

خداروشکر،حاجت روا باشی همیشه

اگر تونستی موقع خوندن یادم کن و برای امضام دعام کن

تو خواب اینارو دیدی یا بیداری

من خواب بودم ولی انقدرر واضح بودن انگار قبلش بیدارم کردن اول ی صدا شنیدم قشنگ اومدن جلوم ..من انقدر دغدغه کاریم بالاست که شب فقط میخوابم اصلا انتظار نداشتم