2777
2789
عنوان

من شاغلم و هیچوقت نتونستم خانم های خانه دار اطرافم رو درک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2637 بازدید | 110 پست
منم خیلی به شیک پوشی و مرتب بودن اهمیت میدم اما در حد نیاز خودم . بخاطر خودم لباس میخرم نه واسه فرو ...

از  تاپیک هایی که زدی، مشخصه 

خودتم دقیقا همین مدلی هستی ، فقط نمیدونم این تاپیک زدنت برا چی بود

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تاپیک هایی که زدی، مشخصه خودتم دقیقا همین مدلی هستی ، فقط نمیدونم این تاپیک زدنت برا چی بود

کوبیدن خانه دارها

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اسی تو چجوری فرصت نداری به مانتو فلانی و مارک گوشی فلانی توجه کنی ...

ولی حوصله داری حرفاشونو جمع کنی یه جا تایپ کنی ..

فرقی با بقه نداری انگاری به زور داری سعی میکنی تافته جدا بافته باشی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

همه رو حفظ کردنی و نوشتی به کنار این حرفا رو چند نفر بزنن هم ربطی به شاغل بودن یا خانه دار بودنشون ...

حس میکنم با چشمای گرد شده زل شده بهشون و همه رو حفظ کرده.

در ضمن حسادت کرده که چرا اونا کار نمیکنن ولی آیفون هاشون و دکور خونه و همه چیزو هی عوض میکنن و شیک پوشن

ولی این باید مثل چی کار کنه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

تاپیکات همش درباره این و اونه 

فاز خودتم مثل اطرافیانته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خوب از چی بگن از اتم شکافتن مهمونبه دیگه شب شعر و همایش علمی که نیست

خوب چرا درباره خودشون حرف نمیزنن ؟ مثلا درباره این که من رفته بودم فلان شهر مسافرت خیلی خوب بود و از تجربیات زندگیشون و چیزایی که مربوط به خودشونه . نه این که انقدر ریزترین جزئیات زندگی یه نفر دیگه براشون مهم باشه و آنقدر بهش دقت کنند ؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

حس میکنم با چشمای گرد شده زل شده بهشون و همه رو حفظ کرده.در ضمن حسادت کرده که چرا اونا کار نمیکنن ول ...

✅️✅️✅️

عزیزم این چیزی که شما گفتی ربطی به شاغل و خانه دار نداره

تو خانم های شاغل هم این جور حرفا زیاد زده میشه. خانم های خانه داری هم هستن بسیار متفکر غنی و شخصیت بالا

این تفاوت های فردی هست به سبک تربیتی و محطی هر فرد بستگی داره. 

عزیزم منم شاغلم 

ولی اینقدر از کار کردن خسته ام که وقتی متن شما رو خوندم گفتم کاش من جای اون خانوما بودم و یکی برام کار می‌کرد و می آورد و میخوردم و می پوشیدم،کاش دغدغه ام چشم و هم چشمی با این و اون بود😮‍💨