2777
2789
عنوان

من شاغلم و هیچوقت نتونستم خانم های خانه دار اطرافم رو درک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2637 بازدید | 110 پست
خوب اینا هم پیشرفته دیگه بقیه میرن کارمیکنن میخرن اینا نشستن تو خونه شوهرشون براشون میخره

آره دیگه.

این حسادت کرده

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از چی بگن از اتم شکافتن مهمونبه دیگه شب شعر و همایش علمی که نیست

ولی از طرفی فکرشو بکنیم استارتر درست میگه ها

بعضی از خانما تو مهمونی و دورهمیا یه کله در حال غیبت و فضولی تو زندگی دیگران و جابجا کردن حرفن😂😂😂

خوب چرا درباره خودشون حرف نمیزنن ؟ مثلا درباره این که من رفته بودم فلان شهر مسافرت خیلی خوب بود و از ...

خوب همون که گفته ایفونمو عوض کردم درباره پیشرفت خودش بوده درباره پدربزرگش که نگفته

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چه محیط های کاری دیدم اینقدر  خاله زنک بودن که نگو منتظر بودن یکی رنگ کنه بقیه دنبالش یکی طلا بخره بقیه دنبالش و همین طور لباس گوشی ناخن و....

این بسته به خلق و خو آدم ها داره 

من خودم خیلی وقته از حاشیه دور کردم خودم رو 

حتی کسایی که زیاد عکس و استوری میذارن هاید می کنم چون حوصله واکنش دادن یا ندادن ندارم 

تربیت خانوادگی زیر صفر @niniyar‍

چرا برای هر چیزی تگ میکنید که بحث و دعوا بشه و تاپیک خراب بشه؟ هر کس توهین کرد گزارش بزنید و رد بشید بدون بحث  و کل کل و تگ

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت