2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7357 بازدید | 208 پست
والا نمیدونم ولی کسایی که اطرافم دیدم که ازدواج نکردن فکر نکنم خیلیم زندگی سختی داشته باشن والا یکی ...

عزیزم همه مثل ایشون ثروت ندارن

نمیدونم چرا فک میکنید همه بهترین شعلو دارن و ثروت میلیاردی

ایشون مشخصه چقد شرایطش خوبه

خانواده هم ک داره

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدمهمین طلاقیا یه سال نشده دوباره ازدواح میکننچون تنهایی سخته تازه اینا پدر و مادر و ... هم ندا ...

عزیزم زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکن 

هرکی یه مسیری براخودش داره 

حتما خودت اشتباه کردی ک مجردی ولی خودتو ببخش

از این ببعد به خدا اعتماد کن و زندگیتو بکن

اگر خدا بخواد بهترین ادم میاد تو زندگیت 

عزیزم زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکن هرکی یه مسیری براخودش داره حتما خودت اشتباه کردی ک مجردی ولی ...

دقیقا مسیرمو اشتباه انتخاب کردم

چ خواستگارای خوبی داشتم جوونیم

بهش فک میکنم دود از سرم بلند میشه

اخه چراااااا

چرا اینقد بی عقلی

دلم میخاد زااار بزنم

والا نمیدونم ولی کسایی که اطرافم دیدم که ازدواج نکردن فکر نکنم خیلیم زندگی سختی داشته باشن والا یکی ...

مشکلات روحی اسی داره بهش فشار میاره مخصوص اینک از سرکارم دراومده رسمن تمام دویدناش پر پر شده نیاز ب یه هم دم داره کسیکه بهش عشق بورزه اونی ک میگی خلاشو با یچیز دیگه داره پر میکنه و سالها رو مغزش کار کرده، محاله ت نی نی سایت عضو باشیو ازدواجی نشی

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

بابای من هیچکدوم از اینا نیست، مرد امن هم راحت پیدا میشه اگه محیط اطرافت امن باشه وقتی میگیم جنس مخا ...

حالا همه مثه شما خوش شانس نیستن که باباشون خوب باشه دورو برشونم مرد خوب باشه..من بابامم خوب نبود متاسفانه اتفاقا مرد امن از نظرم خیلی خیلیییی سخت گیر میاد..اگه اسون بود هشتاد درصد دخترای اینجا از بی شوهری بنده خدا ها نمیومدن تاپیک بزنن ..واقعیت اینه که پسرای الان اکثرا مرد زندگی نیستن آمار طلاق و برو ببین متوجه میشی مال امسالو ببین از ازدواج چقدر بیشتر بوده

مشکلات روحی اسی داره بهش فشار میاره مخصوص اینک از سرکارم دراومده رسمن تمام دویدناش پر پر شده نیاز ب ...

اخه منو داره با کسی مقایسه میکنه ک هیچ سنخیتی با من نداره

طرف هم خانواده داره هم بهترین شعل هم ثروت میلیاردی 

اینم شد مقایسه؟؟

مشکلات روحی اسی داره بهش فشار میاره مخصوص اینک از سرکارم دراومده رسمن تمام دویدناش پر پر شده نیاز ب ...

من ۲۰ سال تنهایی و بی کسی و فقر و تحقیر و همه چیزو تحمل کردم دیگه خسته شدم

از بی عقلی خودمم بیشتر از همه ناراحتم 

من ننیدونم اگه ۸۰ درصد مردا اینقد بدن چرا این ۸۰ درصد زنا طلاق نمیگیرن؟؟؟همش بهانه میارن اگه بچه داش ...

من خودم آرزومه طلاق بگیرم اما خانواده ام خوب نیس مجبورم پول جمع کنم یه کم تا بتونم جدا شم وگرنه باید برم توکوچه بمونم 

خوب که فقط تنهایی میدونی اونایی که بی فکر ازدواج کردن الان چی شدن کل زندگشیون رو هواست بد نیست یکی ن ...

خب طلاق بگیرن برن سر کار برن باشگاه برن مسافرت

همون چیزای ک ب مجردا میگن

من خودم آرزومه طلاق بگیرم اما خانواده ام خوب نیس مجبورم پول جمع کنم یه کم تا بتونم جدا شم وگرنه باید ...

خب همین دیگه همانطور ک شما مشکل داری

مجردم کلی مشکل داره ک میاد اینجا میناله دیگه

شمام بعد طلاق باید ب فکر شعل  و تنهایی و صدتا چیز دیگه باشی