حجاب ندارم نماز روزه هم ندارم غیبت هم کردم که دارم سعی میکنم براشون دعا کنم بره چون هنوز پولی برای رد مظالم ندارم ولی برا مجلس امام حسین تلاش میکنم حق مردمم رو هم نمیخورم بچه ها کتاب سه دقیقه در قیامت طرف اینقدر مومن بود تا این بود وضعش یعنی ما چی میشیم اینقدر ترسیدم مگه همین امام حسین به دادم برسه کاری کنه وگرنه به اعمال من امیدی نیست نه جهنمم مگه همین گریه های تو روضه حضرت زهرا به دادم برسه به ذره کمتر کنه
کتابو ول کن این کتابارو مینویسن ادمارو از خدا دور کنن تو غیبت نکن و به ادما بدی نکن و دنبال طلسم جادوو دعانویسیو چرتو پرت نرو من بعنوان نماینده خدا در زمین میگم کلرت درسته و بهشتی
منم خیلی دلم میخواد کربلا برم شاید امام حسین به دادم برسه فعلا جز خدمت تو آشپزی های مجلس هاش چیزی ندارم یا روضه های تو اینستا رو میبینم گریم میگیره براش دلم میسوزه همینه کلا ولی میگن بری میاد حتما من شنیدم حتی تو روضه اش چایی بدی به بارم سینه براش بزنی میاد کمکت میکنه خیلی با معرفته
نمیدونم شایدم من برا خودم گریه میکنم تا برا اون برو تو مسجد ها کمک کن چایی بده کسی مجلس میگیره برو کمکش کن خودت توان داری به کسی کمک کن از طرفش اون هیچی رو از یاد نمیبره
اون دنیا قطعا وجود داره و خداوند اینقدر مهربونه که کسی رو اذیت نمیکنه به جز حق الناس اونو خیلی رعایت کن.بهرحال آدمی که نماز و عباداتش کامل بوده قطعا جاش بهتره و تکامل پیدا کرده ولی بقیه ی ارواح هم بعد چند سال به مراتب بالاتر میرسن و یه مدت تو حسرت میمونن
درسته حق الناس بخشیده نمیشه ولی خود خدا خیلی مهربانه حق الله ها و حق النفس رو در صورت توبه و جبران میبخشه فقط اگر میتونیم اول نباید دروغ بگیم که خدا دروغگویان رو منافق میخونه وسزای منافق هم معلومه