2777
2789

حجاب ندارم نماز روزه هم ندارم غیبت هم کردم که دارم سعی میکنم براشون دعا کنم بره چون هنوز پولی برای رد مظالم ندارم ولی برا مجلس امام حسین تلاش میکنم حق مردمم رو هم نمی‌خورم بچه ها کتاب سه دقیقه در قیامت طرف اینقدر مومن بود تا این بود وضعش یعنی ما چی میشیم اینقدر ترسیدم مگه همین امام حسین به دادم برسه کاری کنه وگرنه به اعمال من امیدی نیست نه جهنمم مگه همین گریه های تو روضه حضرت زهرا به دادم برسه به ذره کمتر کنه  

کتابو ول کن این کتابارو مینویسن ادمارو از خدا دور کنن تو غیبت نکن و به ادما بدی نکن و دنبال طلسم جادوو دعانویسیو چرتو پرت نرو من بعنوان نماینده خدا در زمین میگم کلرت درسته و بهشتی 

ول کن بابا، اولآ که کی رفته دیده

دوما اینجوری باشه نود درصد جمعیت جهان تو جهنمن پس نتیجه میگیریم با نود درصد جمعیت جهان جهنم بهشته

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابو ول کن این کتابارو مینویسن ادمارو از خدا دور کنن تو غیبت نکن و به ادما بدی نکن و دنبال طلسم جاد ...

نمیرم ولی خوب حجاب هم حق الناس هست من واقعیتش هم عکس بی حجاب گذاشتم هم تو خیابون حجاب ندارم 

نمیرم ولی خوب حجاب هم حق الناس هست من واقعیتش هم عکس بی حجاب گذاشتم هم تو خیابون حجاب ندارم

حجاب حق الناس نیست این چرندیاتو از مغزت دور کن خدا دوستت داره اگربا مردم خوب باشی خداهم باتو خوبه حجاب برای زنان مومنه هست مثل راهبه ها مثلا 

همین ثواب هایی که تو داری رو من ندارم

منم خیلی دلم میخواد کربلا برم شاید  امام حسین به دادم برسه فعلا جز خدمت تو آشپزی های مجلس هاش چیزی ندارم یا روضه های تو اینستا رو میبینم گریم میگیره براش دلم میسوزه همینه کلا ولی میگن بری میاد حتما من شنیدم حتی تو روضه اش چایی بدی به بارم سینه براش بزنی میاد کمکت می‌کنه خیلی با معرفته

تو روضه هم اشکم نمیاد

نمی‌دونم شایدم من برا خودم گریه میکنم تا برا اون برو تو مسجد ها کمک کن چایی بده کسی مجلس میگیره برو کمکش کن خودت توان داری به کسی کمک کن از طرفش اون هیچی رو از یاد نمیبره

حجاب حق الناس نیست این چرندیاتو از مغزت دور کن خدا دوستت داره اگربا مردم خوب باشی خداهم باتو خوبه حج ...

نمی‌دونم ولی اونجا تو برنامه زندگی پس از زندگی به دختری بود میگفت حضرت زهرا بهم گفته حجابت رو رعایت کن 

نمی‌دونم شایدم من برا خودم گریه میکنم تا برا اون برو تو مسجد ها کمک کن چایی بده کسی مجلس میگیره برو ...

والا به خدا اینقدر کار سرم ریخته که برای استراحت چند دقه میام نی نی سایت بقیش رو مثل تراکتور کار می کنم

نترس اینا چرت و پرته

اون دنیا قطعا وجود داره و خداوند اینقدر مهربونه که کسی رو اذیت نمیکنه به جز حق الناس اونو خیلی رعایت کن.بهرحال آدمی که نماز و عباداتش کامل بوده قطعا جاش بهتره و تکامل پیدا کرده ولی بقیه ی ارواح هم بعد چند سال به مراتب بالاتر میرسن و یه مدت تو حسرت میمونن

درسته حق الناس بخشیده نمیشه ولی خود خدا خیلی مهربانه حق الله ها و حق النفس رو در صورت توبه و جبران میبخشه فقط اگر میتونیم اول نباید دروغ بگیم که خدا دروغگویان رو منافق میخونه وسزای منافق هم معلومه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪