2777
2789
عنوان

هر چی راجب اون دنیا میخونم بیشتر میترسم فک کنم کارم تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست
غیبت و تهمت هم بده و چقدر همه مون رعایت نمیکنیم😔😔

من تمام تلاشم رو میکنم برای خودم رعایت کنم اثرا این گناه ها کبیره هستن با اینکه نمیدونم همه گناهان کبیره کدومه ولی فکر میکنم یجرایی حق الناس حساب میشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا به خدا اینقدر کار سرم ریخته که برای استراحت چند دقه میام نی نی سایت بقیش رو مثل تراکتور کار می ...

می‌دونی چی کار کن از خواب بلند میشی بگو اسلام علیک یا اباعبدالله همینم کمکت می‌کنه من شنیدم این خیلی خوبه 

نترس اینا چرت و پرتهاون دنیا قطعا وجود داره و خداوند اینقدر مهربونه که کسی رو اذیت نمیکنه به جز حق ا ...

خب می‌دونی تو اون کتاب می‌گفت  نماز هام رو بررسی نکردم چون کامل بود و اول وقت بود من میترسم از نماز های نخونده یا سر حق الناس اگه حجاب حق الناس باشه کار من بدجوری زاره 

نترس اینا چرت و پرتهاون دنیا قطعا وجود داره و خداوند اینقدر مهربونه که کسی رو اذیت نمیکنه به جز حق ا ...

ولی نوشته بود تو کتاب ۵ سال از حساب رسی نکردن به خاطر این رفته بودم کربلا آیا عبدالله شفاعت کرده بودن 

من تمام تلاشم رو میکنم برای خودم رعایت کنم اثرا این گناه ها کبیره هستن با اینکه نمیدونم همه گناهان ک ...

اثرا=اکثراً

یجرایی=یجورایی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪