2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خب خیلیاشون درس خوندن یا کار کردن برای خودشون همون دکتر مهندس شدن و خب یکی تو لول خودشون میخوان

اها ازون لحاظ اره ولی خب کم گیر میاد 

البته تحصیلاتت اینا وقتی بالا میره خاستگار هم کم میشه بخاطر همون لول مثلاا میگن این دیگه درس خونده به ی جایی برسه ازدواج نمیکنه

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

من دهه ۸۰ ام اصلا مادرم متولد دهه شصته😂حالا چون مخالف بودم دلیل نمیشه دهه شصتی باشم مرد مقصر دونستم ...

واقعا اونی که برای پول ازدواج میکنه روسپی نیست 

ما خنگیم اونا کار درستو میکنند

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

چه سوزشی؟الان مثلا یعنی پیرمرد گیرمون نیومده؟🤣من به یه آدمی بخاطر سن بالا ریدم که شماها تو ذهنتون ن ...

اینطورنگو دلش میشکنه به هرحال هرکسی طرزفکروسلیقه ای داره قرارنیست چون یکی طرزفکرش بامایکی نیست بهش توهین کنیم.

اها ازون لحاظ اره ولی خب کم گیر میاد البته تحصیلاتت اینا وقتی بالا میره خاستگار هم کم میشه بخاطر همو ...

ولی من دکتر مهندسم زیاد دیدم زن یه آدم بیکار شدن یا کسی که تحصیلاتش سیکله 😐😂