2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سوزشتون اینحرفارو میزنید.منو همسرم ۱۷ سال تفاوت داریم و هیچکسو خوشبخت تر از خودم ندیدم تو اطرافم.

چه سوزشی؟الان مثلا یعنی پیرمرد گیرمون نیومده؟🤣

من به یه آدمی بخاطر سن بالا ریدم که شماها تو ذهنتون نمیگنجه

فرقی نداره هر کی باید یاد بگیره بره سراغ هم سن و سال خودش چرا انقدر دهه ۶۰ ،۷۰ مجردن مقصرش همین دختر ...

باور کنید راجب همه دهه هشتادی ها صدق نمیکنه💓

من میگم پسرای دهه هفتادی بعضیاشون کلا مسعولیت نمیپذیرن.اینم راجب همشون صدق نمیکنه

آره دیگه وقتی تو بخاطر پول بری با کسی اسمش میشه چی؟

کم چرت و پرت بگید مثل احمق ها 

مرد چی داره که حالا پولش هم فاکتور بگیریم

همونطور که مرد فقط زیبایی زن رو میبینه زن هم حق داره پول رو معیار قرار بده نه پس با گدا گشنه ازدواج کنند که از نظر شما روسپی نباشند! اونی که فقط پول رو معیار میبینه هم به خودش مربوطه از تو یکی عاقل ترن تو با عشق ازدواج کن ببینیم به کجا میرسی مرد جماعت اصلا لیاقت نداره بابت چیزی دیگه بخوایش

باور کنید راجب همه دهه هشتادی ها صدق نمیکنه💓من میگم پسرای دهه هفتادی بعضیاشون کلا مسعولیت نمیپذیرن. ...

من خودم دهه هشتادم 😁

اینو به طرفداری از هفتادی شصتی ها گفتم چون بنظرم حق اونا این وسط خورده شده 

ازدواج میکنن ولی مثلا تایپای خاصی دارن اونایی حدود ۳۰ اینا هستن ..الان تو خانواده خودمون ۷۷ و ۷۹ مج ...

دنبال دکتر مهندسن باو پیدا نمیشه به همین کارگرا بله بگید 😂

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

زن حسین تهی رو دیدی تاحالا؟؟؟؟؟ ۱۴ سااااال اختلاف سنیییییییی چقدر چندش اونوقت حسین تهی گفته به نیت ۱ ...

بخدا مهم دله مهم عشقه که بابا سن خیلیم مهم نیست نمیگم حالا ۲۰ سال اخلاف سنی ولی تا همون ۱۳ ۱۴ سال قابل تحمله