2777
2789
کم چرت و پرت بگید مثل احمق ها مرد چی داره که حالا پولش هم فاکتور بگیریمهمونطور که مرد فقط زیبایی زن ...

من پدرم پولداره قطعا آدم بی پول اصلا سمتم نمیاد 😂

لازم نیست بخاطر پول هر کاری کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مهم دله مهم عشقه که بابا سن خیلیم مهم نیست نمیگم حالا ۲۰ سال اخلاف سنی ولی تا همون ۱۳ ۱۴ سال قا ...

بنظر من نهایتش ۱۰ سال که اونم طرف همچی تموم باشه🙄😑

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

به نظر من یه دلیلش میتونه این باشه که اینجور دخترها از سمت خانواده و پدر خودشون ساپورت نشدن، چه مالی ...

دقیقا اکثر دخترای این مدلی که دیدم از نطر مالی پدرشون حمایت نکرد دوست خودم باباش بهش شهریه دانشگاه نمی‌داد خودش هم کار می‌کرد هم شهریه میداد برای همین خیلی براش مهم بود همسرش از نظر مالی حمایت گر باشه آخر هم با ۱۱ سال تفاوت سنی ازدواج کرد ولی راضیه میگه وارد یک زندگی آماده شدم 

و اکثرا میبینم خانومای دهه شصتی خیلی از این موضوع حرصین خب اقایون دهه شصتی دنبال دختره جوونن

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
چه سوزشی؟الان مثلا یعنی پیرمرد گیرمون نیومده؟🤣من به یه آدمی بخاطر سن بالا ریدم که شماها تو ذهنتون ن ...

به جای اینکه به همجنست توهین کنی جرئت داشته باش بفهمی مقصر اصلی کیه 

مقصر مردیه که هم سن خودش که شما باشی رو نگرفته رفته سراغ یکی مثل دخترش وقتی خواستگاری میکنند یعنی مرد اقدام کرده دختر هم میتونه تصمیم بگیره دختر دهه هشتادی هم جواب رد بده اون دهه شصتی خوش اشتها از روی اکراه میاد سراغ شما چون اصلش چشمش به اون جووناس

چرا میترسید بگید خود مردها ما رو انتخاب نمیکنند؟ چرا فقط دوست دارید بگید یکی شوهر ما رو دزدیده؟ مشکل پول پرستی دخترا نیست شهوت پرستی پسرهاست دوست دارن با بچه باشند

از سوزشتون اینحرفارو میزنید.منو همسرم ۱۷ سال تفاوت داریم و هیچکسو خوشبخت تر از خودم ندیدم تو اطرافم.

من همسرم ده سال ازم بزرگتره و از پدرم ۱۷ سال کوچیکتره خیلی چندشه داماد پدرزن سنشون نزدیک هم باشه حتما شوهرت سنش نزدیک سن باباته اگه اینجوریه پز دادن نداره

آره دیگه وقتی تو بخاطر پول بری با کسی اسمش میشه چی؟

وقتی که طرف بخاطر اندامت بیاد سمتت این میشه اسمش چی؟ هوای همجنس خودت رو داشته باش!

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

به جای اینکه به همجنست توهین کنی جرئت داشته باش بفهمی مقصر اصلی کیه مقصر مردیه که هم سن خودش که شما ...

من دهه ۸۰ ام اصلا مادرم متولد دهه شصته😂

حالا چون مخالف بودم دلیل نمیشه دهه شصتی باشم 

مرد مقصر دونستم کامنت های بعدی رو ببین

من خودم خواستگار دهه شصتی داشتم راستش ناراحت شدم که مگه چه شرایطی داشتم یه دهه شصتی که پولدار هم نبود جرئت کرده بیاد خواستگاری من و رد کردم ولی دیدم دخترایی رو که متولد ۷۸ مثلا بودند با متولد ۶۰ ازدواج کردند یارو پولدار هم نبود تازه پدرزن خرجشو میداد