2777
2789
اتفاقا انقد ک برا دخترم وقت میذارم برا پسرم نمیذارم با دخترم پارک و پیاده رویی میریم خیلی هم دوستش د ...

ببین اون محبت کلامی اون شیرین تر بودن خیلی برای دختر مهمه 

محبت کلامیتون هم باید بیشتر باشه بهش 

من از مدرسه و هم کلاسیاش میبینم توی تابستون بهترین دختره همین ک مدرسش شروع میشه باز دوست پسر پیدا می ...

این چهار چشمی حواست بهش باشه 

بدتر تحریک میشه وقتی نیستی این کارا رو بکنه 

چرا پیش یه مشاوره نمیرید؟ 

مشاوره حداقل می‌تونه با منطق بهش حد و مرز روابط با دوست پسرشو بفهمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون محبت کلامی اون شیرین تر بودن خیلی برای دختر مهمه محبت کلامیتون هم باید بیشتر باشه بهش

محبت کلامی هم داریم ولی دوتا بچه خاکش با هم فرق داره یکی برات معصومتره 

منم شاید دخترم خیلی پسرمو اذیت میکنه روش حساستر شدم خیلی اذیتش میکنه روزی چندبار اشکش در میاره متاسفانه 

این چهار چشمی حواست بهش باشه بدتر تحریک میشه وقتی نیستی این کارا رو بکنه چرا پیش یه مشاوره نمیرید؟ م ...

مشاوره هم بردیمش ولی زبون نفهمه خیلی مغرور و غد هست عقلشم کمه هنوز مثل بچه ها هست خوب و بد خودس نمیفهمه شرایط سنیش هست احتمالا دو سال دیگه مواظبش باشیم شاید عقل اومد

محبت کلامی هم داریم ولی دوتا بچه خاکش با هم فرق داره یکی برات معصومتره منم شاید دخترم خیلی پسرمو اذی ...

چه راحت فرق گذاشتن رو توجیه میکنید.... 

عزیزم من خیلی کتاب و مطالعه روانشناسی داشتم 

یه چیزایی حالیمه و بر اساس همونا بهتون میگم مقصر شمایید که اولا انقد فاصله سنی گذاشتید بین دوتا بچه 

کاملآ طبیعیه که به نوجوان تو سن دخترتون حوصله بچه اون سنی رو نداشته باشه 

باید درک کنید و از هم دورشون کنید بجای اینکه کوچیکه مورد علاقتون بشه 

متاسفانه تفکر شما اصلا تفکر مادرانه نیست 

مشاوره هم بردیمش ولی زبون نفهمه خیلی مغرور و غد هست عقلشم کمه هنوز مثل بچه ها هست خوب و بد خودس نمیف ...

ببینید شما اینجوری که حرف میزنید راجب دخترتون من بهش حق میدم هر رفتاری داشته باشه ! 

شما خودتون و دخترتون و همسرتون همه باهم باید برید پیش مشاوره 

من اطرافم دختر این سنی زیاده خودمم همین سنو گذروندم این چیزایی که شما میگید برای همشون هست واقعا 

دختر شما احتمال زیاد سال دانشگاهش و یا بعد از اون کلا از شما دور میشه بخاطر این رفتار ها 

ببینید شما اینجوری که حرف میزنید راجب دخترتون من بهش حق میدم هر رفتاری داشته باشه ! شما خودتون و دخت ...

خوب شما میگید چطور باهاش رفتار کنم؟

باهاش پیاده روی میرفتم وقت میذاشتم براش اونجا هم با دوست پسراش از دزد من قرار میذاشت