2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوسش دارم ولی لجباز و خیلی اذیت میکنه اصلا با حرف نیست ۱۶ سالشه خدا کنه عاقل بشه

دخترا خیلی بیشتر از پسر نیاز به محبت ولوس شدن دارن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

خیلی دوسش دارم ولی لجباز و خیلی اذیت میکنه اصلا با حرف نیست ۱۶ سالشه خدا کنه عاقل بشه

حق داره 

این سن سن حساسیه خب اگه ببینه فرق میزارید و داداششو بیشتر دوست دارید معلومه بدتر هم میشه 

من چند سالی هست این سنو رد کردم اما متاسفانه پدر و مادر منم بعد مدتی درکم کردن 

کاش تو هیچ خانواده ای نباشه این جور مسائل.خواهشا بین بچه هاتون فرق نذارید ..آسیب میبین🙏🌹

مثلاً من بچه وسطیم همیشه برا خواهرم لباس نو می‌گرفتن اونوقت من لباس کهنه های اونو میپشیدم 😑

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

دخترا خیلی بیشتر از پسر نیاز به محبت ولوس شدن دارن

خیلی منو باباش رو اذیت میکنه خیلی دوستش داریما و بیشتر براش هزینه میکنیم  ولی شاید پسرم کوچکتره برا همین بیشتر بهش توجه میکنیم 

مثلاً من بچه وسطیم همیشه برا خواهرم لباس نو می‌گرفتن اونوقت من لباس کهنه های اونو میپشیدم 😑

عزیزم🥲

بچه های پشت سر هم این مشکلاتو دارن متاسفانه 😂🥲

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
عزیزم🥲بچه های پشت سر هم این مشکلاتو دارن متاسفانه 😂🥲

خیلی خیلی عذاب میکشیدم 🥲انگار من خودم خاستم به دنیا بیام 

حق داره این سن سن حساسیه خب اگه ببینه فرق میزارید و داداششو بیشتر دوست دارید معلومه بدتر هم میشه من ...

حق نداره خیلی اذیتم میکنه دوست پسر داره ک برا ما خیلی کار زشتی هست هر طور باهاش رفتار میکنم باز کار خودش میکنه میاد برام تعریفم میکنه باهام راحتیم همه حرفی میزنه جدیدا دوست پسرش گوشی مخفی بهش داده منم پیدا کردم و هنوز ب روش نیاوردم فکر میکنه گم کرده خیلی زبون نفهمه متاسفانه

حق نداره خیلی اذیتم میکنه دوست پسر داره ک برا ما خیلی کار زشتی هست هر طور باهاش رفتار میکنم باز کار ...

خیلی از دخترا الان دوست پسر دارن 

انصاف نیست پدر و مادر بخاطر این موضوعاتی که با مشاوره حل میشه بچه هاشونو دوست نداشته باشن و بهشون زبون نفهم بگن..... 

اونم تو دلش کاملا حس می‌کنه پدر و مادر خوبی نداره و درک نمیشه 

تجربه کردم که میگما

خیلی منو باباش رو اذیت میکنه خیلی دوستش داریما و بیشتر براش هزینه میکنیم ولی شاید پسرم کوچکتره برا ...

خب این صد در صد اشتباهه 

بچه اول مگه گناه کرده که چون بزرگتره توجه کمتری ببینه ! 

اتفاقا دخترا باید حتی اگه پسرتون ده برابر کوچیکتر هم بود توجه بیشتری می‌کردید بخاطر جنسیتش 

احتمال زیاد بخاطر توجه کم شما و پدرش اصلا به سمت دوست پسر داشتن کشیده شده 

دوست داشتن به حرف نیست عزیزم به عمله 

خب این صد در صد اشتباهه بچه اول مگه گناه کرده که چون بزرگتره توجه کمتری ببینه ! اتفاقا دخترا باید حت ...

اتفاقا انقد ک برا دخترم وقت میذارم برا پسرم نمیذارم با دخترم پارک و پیاده رویی میریم خیلی هم دوستش دارم بهشم بی توجه نیستم هر چ هم بخاد براش فرهم میکنم باهمم دوست هستیم همه حرفی برا هم میزنیم 

پسرم شاید کوچکتره برامون شیرینتره وگرنه خیلی احترام دخترم میذارم 

خب این صد در صد اشتباهه بچه اول مگه گناه کرده که چون بزرگتره توجه کمتری ببینه ! اتفاقا دخترا باید حت ...

من از مدرسه و هم کلاسیاش میبینم توی تابستون بهترین دختره همین ک مدرسش شروع میشه باز دوست پسر پیدا میکنه بخاطر سن حساسش امسال خودم سرویسش شدم ک مواظبش باشم