2777
2789
عنوان

یکی از فالورام وقتی استوریشو میبینم دلم میخواد بالا بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 19 پست

به ظاهر نیس، یکی از اقوام ما بلاگره، همش استوری های خفن میذاره ولی فقط ما میدونیم هرماه چندتا چندتا قرص اعصاب میخوره و با همون شوهری که استوری عاشقونه میذاره چه جنگ هایی توو خونشون میکنه 

اصلاااااشوهرش هم فامیلمه اذان میزنه راهشو گم میکنه بره نماز بخونه آب رو فوت میکنه میخوره ضرب المثل م ...

بآور نکن ، منم فامیلمه ، شوهرش در ظاهر خیلی خوب، اما رفت با یه پیرزنه ساعتی، آدما از دل هم خبر ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ظاهر نیس، یکی از اقوام ما بلاگره، همش استوری های خفن میذاره ولی فقط ما میدونیم هرماه چندتا چندتا ...

اون شوخرش بده

این شوهرش فرشته اس 

هم خودش هم شوهرش فامیلمونن تازه بلاگرم نیست

هنونطور که شما اونو میشناسید منم اینو میشناسم مطمئنم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بآور نکن ، منم فامیلمه ، شوهرش در ظاهر خیلی خوب، اما رفت با یه پیرزنه ساعتی، آدما از دل هم خبر ندارن

نه عزیزم اینو مطمئنم انقدر شوهرش آقاست

بد رو ادم میگه بد دیگه خوب رو که نمیگن بد

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اون شوخرش بدهاین شوهرش فرشته اس هم خودش هم شوهرش فامیلمونن تازه بلاگرم نیستهنونطور که شما اونو میشنا ...

من که نمیگم همه آدما یه نوع مشکل دارن و اگه این فامیل ما شوهرش بد هست پس شوهر فامیل شماهم بده

دارم میگم ویترین بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن، تو هرچقدرم که بشناسیش باهاشون زندگی نکردی که، هیچ زندگی ای بدون مشکل نیس،