2777
2789
عنوان

یه دختر حسود تو نینیسایت این حرفو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی گفتم؟ برا خودش میگم خواهر منم خیلی لاغر بود آزمایش داد معلوم شد پروتئین دفع میکنه

نمیشه به کسی انتقاد کرد باید همش به به چه چه کرد 

نظر واقعی آن رو‌بگی‌ میخورننت و انگ بی رحمی و حسودی و بی ادبی میزنن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نمیشه به کسی انتقاد کرد باید همش به به چه چه کرد نظر واقعی آن رو‌بگی‌ میخورننت و انگ بی رحمی و حسودی ...

آخه من اصلا انتقاد نکردم برا خودش گفتم چون همونجور که آدمای چاق ممکنه کبد و چرب و اینا داشته باشن آدمای لاغر هم ممکنه کم خونی و.. اینا داشته باشن

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

عزیز دلم غمت نباشه :) منم ظریفم درکنار تعریف ی سریا ی عده دیگه هم حسود و بیشرف هستن همین حرفارو بهم ...

نه تاپیک تو نبود عزیزم

آره واقعا برا من مهم نیست

چون هم خودم با بدنم راحتم(عرق که نمیکنم، سبک و فرز هم هستم از همه مهمتر هرچی بپوشم بهم میاد حتی چیزی نپوشمم باز بهم میاد😂😁)

هم همسرم تایپ بدنمو دوست داره

چه ربطی به حسودی داشت؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

فک نکنم حسودی کرده باشه قدت چنده ؟ شاید به نظرش لاغر اومدی البته مهم خودتی که خودتو دوست داشته باشی 🥰

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )