2777
2789
عنوان

یه دختر حسود تو نینیسایت این حرفو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 62 پست
اتفاقا خانم ها و دخترها لاغری بیش از حد هم اقلا خوب نیست و اندامشون جذابیت خاصی نداره مگه برن ژل و چ ...

پس بگو قضیه چیه😂😂😂

عزیزم دیگه تو توپر محسوب نمیشی که😂

و البته که حرفات زن ستیزانست

یعنی چی باید و نباید

زیبایی و زشتی نداریم این ذهن ها هستن که زیبا یا زشتن پس اگه مدل بدنی خاصی رو زشت میدونی بدون زشتی از ذهن خودته

پس بگو قضیه چیه😂😂😂عزیزم دیگه تو توپر محسوب نمیشی که😂و البته که حرفات زن ستیزانستیعنی چی باید و ن ...

کجای حرف من زن ستیزانه بود؟!

کجای حرف من بد بود ؟!

چه قدر همیشه در گارد و جبهه هستی به افرادی مثل شما در زیان ترکی میگیم سوزباز یعنی کسی که سریع از حرفا بد برداشت میکنه و قهر یا واکنش میده و حرف ذرمیاره و تنش ایجاد میکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بایدبگم فکرتون برای خودتونچون من کاملا راحتم با بدنم

و همینطور فکر میکنم خیلی بی ادبی من اصلا حرف بدی بهت نزدم.فقط فکر خودم رو گفتم 

اینکه بدن خودت رو دوست داری خیلی خوبه ولی در کنارش ادب هم داشته باش

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم