2777
2789
عنوان

یه دختر حسود تو نینیسایت این حرفو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 62 پست
نه تاپیک تو نبود عزیزمآره واقعا برا من مهم نیستچون هم خودم با بدنم راحتم(عرق که نمیکنم، سبک و فرز هم ...

الان مثلا کسایی که چاقن هرچی بپوشن زشت میشن و نمیتونن راه برن؟! 

حس نمیکنی چون طرز بیان خودت بده همه رو مثل خودت میبینی؟! 

تپلا چه هیزم تری بهت فروختن 

د

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از ادبیات هرکسی مشخص میشه که آیا فقط شعور نداره، یا حسود هم هست

شاید باور نکرده یا فکر کرده که دروغ میگی همین 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

آخه من اصلا انتقاد نکردم برا خودش گفتم چون همونجور که آدمای چاق ممکنه کبد و چرب و اینا داشته باشن آد ...

ببین خوشت میاد صورتت پر از جوش باشه

و یکی بیاد بهت بگه عه؟ ضورت پر از جوشه آزمایش بده ببین چیزیت نیست؟

طرف خودش میدونه ممکنه مشکلی باشه و مطمئن باش قبل اینکه این حرفو بزنی خودش رفته دنبال درمان

نمیشه به کسی انتقاد کرد باید همش به به چه چه کرد نظر واقعی آن رو‌بگی‌ میخورننت و انگ بی رحمی و حسودی ...

خودش به تپلا تیکه انداخته، میگه حداقل هرجی بپوشم بهم میاد و تندم کند نیستم 😐

میگه همشم عرق نمی‌کنم 😐

د

ببین خوشت میاد صورتت پر از جوش باشهو یکی بیاد بهت بگه عه؟ ضورت پر از جوشه آزمایش بده ببین چیزیت نیست ...

نه چرا ناراحت بشم؟ اتفاقا خوشحالم میشم از اینکه نگرانمه

الان فهمیدم طرف مقابلت حرف بدی بهت نزده شما فکرمیکنی همه حسود شمان

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

اینجا که مهم نیست من درواقعبت اینقدر خانواده شوهر ازم عیب و ایراد گرفتن عصبی و بی اعتماد به نفس شدم ...

واقعا ظاهر هیچکس به کس دیگه مربوش نیست کاش همه اینو بفهمن و با حرفاشون دل کسی رو نشکونن و اعتماد بنفسشو نابود نکنن

آخه من اصلا انتقاد نکردم برا خودش گفتم چون همونجور که آدمای چاق ممکنه کبد و چرب و اینا داشته باشن آد ...

خودش به تپلا تیکه انداخته میگه من کند نیستم هرچی بپوشم بهم میاد همش عرق نمی‌کنم 😐😐

د

نه چرا ناراحت بشم؟ اتفاقا خوشحالم میشم از اینکه نگرانمهالان فهمیدم طرف مقابلت حرف بدی بهت نزده شما ف ...

خودش به تپلا تیکه انداخته میگه من کند نیستم حداقل هرچی بپوشم بهم میاد لختم باشم بدنم زشت نبست، همش عرق نمی‌کنم 😐😐

د

الان مثلا کسایی که چاقن هرچی بپوشن زشت میشن و نمیتونن راه برن؟! حس نمیکنی چون طرز بیان خودت بده همه ...

وای مخض رضای خدا من کی همچین حرفی زدم چرا گارد میگیری چرا اصلا به خودت میگیری من آیا حرفی از آدمای توپر زدم؟ مثال بزنم برات 

مثلا یکی هی کفش اسپرت میپوشه و میگه من با این کفش راحت ترم، اگرچه صندل و پاشنه بلند قشنگ و جذابن اما اسپرت برای من راحت تره

من حتی اسم توپرا رو هم نیاوردم ولی گارد گرفتی

وای مخض رضای خدا من کی همچین حرفی زدم چرا گارد میگیری چرا اصلا به خودت میگیری من آیا حرفی از آدمای ت ...

داری میگی حداقل عرق نمی‌کنم 

هرچی بپوشم بهم میاد نپوشمم باز بدنم قشنگه 

این با زبون بی زبونی تیکه هست، من خودم اسکینی هستم و توپر نیستم ولی متوجه تیکه شما تو این حرف ها میشم 

د