2777
2789

گفته بودن ظربف ترین و ناز ترین دختری که دیدین کی بوده

منم گفتم دختر ناز و زیبا زیاد هست اطرافم

ولی ظریف ترین دختری که میشناسم خودمم ۴۵ کیلو هستم حتی ابجی کوچیکترم وزنش بیشتر از منه. صورتمم کوچولوعه و بدنم اسکینی و ظریف. اما زیبا نیستم و معمولیه چهرم

یه نفر گفت تو ظربف نیستی نحیفی برا اینکه دلت نشکنه بهت میگن ظریف غذا بخور جون بگیری

آخه من مگه حرف بدی زدم؟ مگه مثلا حرفامو با افتخار گفتم که همچین چیزی گفت به من؟ من واقعا ظریفم، چون وزنم کمه دلیل نمیشه فلت باشم که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی اینکه خوش اندامی شکی نیست ولی مطمئنی وزنت خوبه؟ برا خودت میگم یه آزمایش بده

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

حرف بدی نزده که بنده خدا 🧐

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

حسود نیست ولی نباید همچین حرفی میزده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

امان از دلاتون

مگه چی گفتم؟ برا خودش میگم خواهر منم خیلی لاغر بود آزمایش داد معلوم شد پروتئین دفع میکنه 

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom