سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
وای چندش ترین چیزی که تودنیاهست اینه که زن یه مرد باشی که یه زن دیگه ام داره 🤮🤮🤮🤮ازاین نره خر جدابشو بچه ها اگه سنشون بالای ۷سال هست تودادگاه تورو انتخاب کنن پدرنمیتونه هیچ غلطی بکنه کثافت آشغاله این مردای دوزنه
میشه اطلاعات اشتباه ندید؟عجیبه بعضیا اصرار دارن بر اطلاعات غلطهمین الان سرچ کن میبینی که دقیقا وکلا ...
میخاستم عکسشو واست بزارم نشد،چند مورد هست که مرد بدون اجازه ی زن اول ولی با اجازه ی دادگاه میتونه زن عقد کنه،یکی نازایی زن اول که حداقل ۵ سال سابقه ی نازایی داشته باشه،بعضی بیماریها،بچه دار شدن از زن دوم،عدم تمکین زن اول.ما مغازه داریم و دقیقا سه مورد تو مشتریا شبیه این مشکلو دارن و مرده بدون اجازه ی زن اول و با نامه ی دادگاه زن دومو عقد کرده.حتی یکی از مشتریا صیعه شده بود و حامله شده مرده خودشو به زمین اسمون زد که عقدش نکنه چون از زن اولی میترسید دادگاه مجبورش کرد عقد کنه ،گفته عقد کن شناسنامه بگیر بچه رو رسمی کن بعد نخواستی طلاق بده.